Još rubrika

  Olimpijski odbor BiH odabrao samo jednog trenera iz Županije Zapadnohercegovačke

  PRO Oglas

  U suradnji sa Međunarodnim Olimpijskim odborom, Olimpijski odbor Bosne i Hercegovine je 09. i 10. listopada 2021. godine organizirao Tehnički seminar za trenere o bazičnim principima kondicijske pripreme sportaša.

  Olimpijski odbor Bosne i Hercegovine odabrao je 45 mladih trenera prema postignutim uspjesima iz svih sportova za tehnički seminar, koji su na kraju seminara dobili diplomu o sudjelovanju od Međunarodnog Olimpijskog odbora.

  Nikolina Čolak trenerica Hrvatskog cheerleading kluba Široki jedina je trenerica koja je odabrana iz Županije Zapadnohercegovačke.

  Tijekom dvodnevnog seminara treneri su imali priliku da slušaju predavanja i uče od renomiranih regionalnih i domaćih stručnjaka iz predmetne oblasti koja je bila fokus predavanja.

  Između ostalih predavanja su održali: dr sci. Nikša Sviličić, prof. dr Husnija Kajmović, prof. dr Aleksandar Kukrić, prof. dr Safet Kapo i drugi.

  Nakon seminara upriličena je posjeta tunelima piramida u Visokom.

  Na seminaru je bilo odlično, naučila sam dosta noviteta koje planiram primijeniti u svojim treninzima. Upoznala sam trenere iz drugih gradova, razmijenili smo iskustva i dogovorili neke buduće suradnje. Hvala Olimpijskom odboru Bosne i Hercegovine na ovoj prilici i nadam se da će ih biti još. – Nikolina Čolak

  OTPOR.Media

  POSLJEDNJE OBJAVLJENO

  PRO Oglas