Osmjeh i sreća napokon na licima malih cheerleadersica i nova oprema za bolje akrobacije!

PRO Oglas

Hrvatski cheerleading klub Široki djeluje vec 12 godina i otkako postoje višestruki su prvaci Bosne i Hercegovine te osvajači velikog broja Međunarodnih natjecanja. Sudjelovali su i dva puta na Svjetskom prvenstvu u Americi gdje su osvojili odlično 11 mjesto.

Iako su po rezultatima stalno među top temama u zadnje vrijeme postali su i top tema iz sasvim drugog razloga. Naime, u ovoj najčudnijoj godini do sada dok se klubovi bore sa preživljavanjem Hrvatski cheerleading klub Široki uložio je velika sredstva i dodatno opremio prostorije sa opremom za treninge te tako omogućio još bolje uvjete za rad što će u konačnicu kako su nam rekli, dovesti do još boljih rezultata.

Posebne strunjače za gimnastičke elemente

“Klub je svih godina ranije štedio upravo da bi mogao omogućiti strunjače koje sada ima i iste su trebale doći još pred zaustavljanja svega u ožujku. Poklopilo se da je sve došlo baš u vrijeme kada je svima teško u radu. Granice zatvorene, pošta nije radila normalno, samim time nama je sve kasnilo. Jer ove strunjače nove koje smo dobili su naručene izvana jer se kod nas ne proizvode niti uopće uvoze. Tako da smo sad postali jedini klub sa ovom opremom. Drago mi je zaista da napredujemo iz godine u godinu i sad je puno lakše i djecu naučiti gimnastičke elemente. Otkako su došle nove strunjače to je borba tko će prvi na njih” ponosno su za portal OTPOR.Media kazali iz HCK Široki.

Kvalitetan rad ovog kluba je primijećen i sa većih nivoa, pa je sama predsjednica kluba Nikolina Čolak postala član komisije za žene i sport Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine.

Klupski YouTebe kanal

“Zbog toga što sve ide online dobili smo i mi ideju da snimamo svoju sportsku emisiju na našem YouTube kanalu. Svako malo izbacujemo nove zgode i nezgode naših sportaša. Tako da evo ovim putem pozivam sve da zaprate HCK Široki YouTube kanal i uživaju zajedno sa nama i emisiji Izgovori ne prave šampione” naveli su.

Na karaju su dodali kako su prezadovoljni brojem članova, ali i to kako je svega još malo mjesta ostalo. Većina grupa je popunjena i zaista su svi sretni da se vraćaju u onaj normalni rad kluba koji je bio i prije pandemije. Naravno svi zainteresirani mogu se javiti na broj 063 093 300, a trenirati mogu već od napunjene treće godine.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO