Ostavio auto upaljen i “skoknuo na minutu” u banku, posuška policija ga pronašla kod druge osobe!

PRO Oglas

U srijedu 20. siječnja 2021. godine u 14 sati bosanskohercegovački državljanin (19) iz Posušja pristupio je u PU Posušje i prijavio da je taj dan oko 13:20 sati parkirao pmv marke VW Golf tip IV, bosanskohercegoačkih registarskih oznaka, u Ulici fra Grge Martića u Posušju, te je nakratko izišao iz vozila i ušao u poslovnicu jedne banke ostavivši motor vozila u radu, a kada je izišao iz banke, vidio je da je netko odvezao vozilo.

Postupajući po zaprimljenoj prijavi policijski službenici poduzeli su niz mjera i radnji, a tijekom dana navedeno vozilo pronađeno je s vidljivim oštećenjima i bez registarskih oznaka, na lokalitetu Tomilje u mjestu Gradac, općina Posušje nakon čega je isto posebnim vozilom „pauk“ prevezeno u krug PU Posušje.

Slobode je lišen Š. J. (29) iz Posušja i nad njim je apravljena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio opisano kazneno djelo.

Po kompletiranju predmeta PU Posušje podnijet će Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv Š. J. (29) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a F BiH u stjecaju s kaznenim djelom Oštećenje tuđe stvari iz čl. 293. KZ-a F BiH, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO