Još rubrika

  OTVORENO PISMO: Nikolina Nakić – Pogledate što mi je zdravoj 12 mjesečnoj kćeri učinilo MMR cjepivo!

  PRO Oglas

  Malo se o tome u javnosti priča, a i kada se priča, teško ćete iz medija doznati tako nešto koji će široj javnosti ustupiti uvid u taj dio “prešućivanja” ozbiljnih nuspojava od globalnih korporacija i velikih lobija.

  Jednu takvu prču s javnosti je preko portala OTPOR.Media odlučila podijeliti majka Nikolina Nakić, koja je na žalost “na vlastitoj koži” osjetila djelovanje cjepiva koje je primila njena jednogodišnja kćer, a na žalost još je puno djece i obitelji koji su prošli sličnu situaciju ili imali isti problem. Ali o tome se baš puno, kako smo rekli, ne priča.

  Otvoreno pismo majke prenosimo u cijelosti:

  Na moju vlastitu nesreću problematikom cijepljenja pobliže se bavim cca nekih 10 godina. Moja dotad zdrava djevojčica s 12 mjeseci je primila MMR cjepivo (ospice zaušnjaci rubeola) i za deset dana potonula u autizam. Nestao kontakt očima, komunikacija, pojavili se problemi senzorike.

  Na tu kombinaciju upozoravao je vrhunski britanski znanstvenik Andrew Wakefield i kao dokaz priložio konkretne brojke rapidnog povećanja oboljelih od autizma. Važno je istaknuti da on nije bio protiv cijepljenja nego je za ubojitu kombinaciju predložio da se rastavi na tri monovalentna cjepiva(kao što smo se mi u djetinjstvu cijepili jedno po jedno). Odgovor koji je dobio – a što ćemo s MMR programom u koji su uložene milijarde?

  Liječnika su proglasili nepoštenim znanstvenikom i uzeli mu licencu.

  Kako deset godina pratim uništavanje zdravlja naše djece postupanje te mafije tj zataškavanja nuspojava nije za mene ništa novoga- nas roditelje već godinama proglašavaju ludima, antivakserima i sl.

  Ja nisam bila antivakser, djecu sam uredno cijepila i posljedice za moju djevojčicu došle su jer sam VJEROVALA struci i sustavu! “DA BAR NISAM!!!! BOŽE MOJ MILI DA BAR NISAM!!!!

  O svom iskustvu pisala sam na bitno net portalu prije nekoliko godina dok je portal još bio otvoren istini o cijepljenju. Sjećam se da je i don Mužić prenio taj tekst jer je taj svećenik davno kužio stvar. Bio je to jedan od mojih najčitanijih tekstova. Bitno.net je nažalost promijenio ploču tom pitanju, ali svatko će odgovarati za svoja djela i propuste! Tko u pravu tko u krivu!

  Da sam bar u to vrijeme primila savjet da pričekam i tako spasim svoju curicu. No to je proliveno mlijeko i jedini razlog zbog kojeg pišem je spas neke druge djece.

  Sadašnja situacija s covid cjepivom i zataškavanjem nuspojava stara je i prokušana praksa kojom se služi ova mafija.

  Budite oprezni i ne vjerujte im! Odavno su izgubili kredibilitet i vjerodostojnost!

  Prilažem sliku moje djevojčice prije i poslije primljenog MMR cjepiva:

  Nakon cijepljenja

  Čuvajte svoju djecu! Ne ponovite moju grešku radi koje ću žaliti do kraja života.

  Dijelite ovaj tekst. Tko zna koliko djece i ljudi možemo spasiti.

  Dodatak: najmlađeg sina nismo cijepili. On je najzdravije dijete ikad!!!! Nikad bolestan, u 8 godina dva puta primio antibiotik. Zaključak izvedite sami.

  Nikolina Nakić

  POSLJEDNJE OBJAVLJENO

  PRO Oglas