Ovaj kućanski aparat gotovo svi zaboravljaju čistiti, a čisti se veoma teško

PRO Oglas

Većina ljudi svakodnevno koristi svoje perilice rublja i to više puta, međutim, lako je zaboraviti da te strojeve zapravo treba oprati s vremena na vrijeme.

Kad bolje razmislite, potreba za čišćenjem mašine za rublje zapravo ima savršenog smisla. Stroj čisti prljavštinu s vaše odjeće, a tu prljavštinu treba nekamo odložiti. Perilice rublja mogu lako skupiti prljavštinu, bakterije pa čak i gljivice nakon nekog vremena. A perilica za veš spada u kućanske aparate koje je gotovo nemoguće temeljito, ručno očistiti.

Kako je očistiti

Postoje određena sredstva kojima se mašina ispire, ali ona su obično vrlo skupa i slabo djelotvorna. Ipak perilica se savršeno može očistiti, pazite sada, vodicom za ispiranje usta!

Vodica za ispiranje usta vrlo je jeftina i imamo je gotovo svi kod kuće, a sve to treba napraviti jest uliti pola čaše vodice za ispiranje usta u posudu gdje ulijevate deterdžent i isprati je na prazan ciklus pranja vrućom vodom. Vodica će zbog svojeg dezinficirajućeg sastava temeljito odstraniti prljavštinu, a ostavit će i vrlo igodan miris.

Dakako, pri ovom procesu nikako nemojte prati robu, a vodica će očistiti, kako tvrde, čak i plijesan i gljivice.

Klik.hr

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO