Ovo je zapljena, a ne ovi u ŽZH ulove nekog sa đointom odmah bi htjeli biti ministri!

PRO Oglas

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) sinoć su (12.3.2021. godine) u suradnji sa policijskim službenicima MUP-a Republike Srpske i MUP-a Zeničko-dobojske županije realizirali operativnu akciju usmjerenu protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

U akciji je slobode lišene jedna osoba zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo iz člana 238. Krivičnog zakona Federacije Bosne i Hercegovine „Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga“.

Postupajući po naredbama Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije i Općinskog suda u Visokom, policijski službenici SIPA-e su u Visokom pretresli jedan stambeni objekat prilikom čega su otkrili laboratoriju za proizvodnju marihuane u vještačkim uvjetima, te privremeno oduzeli oko 150 saksija sa stabljikama skanka u završnom stadiju sazrijevanja, sisteme za navodnjavanje, zagrijavanje, osvjetljenje i dovod zraka.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, osoba lišena slobode biti će preda u dalju nadležnost Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije.

Policijski službenici SIPA-e nastavljaju aktivnosti u okviru ovog predmeta.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO