Pentagon potvrdio autentičnost NLO sadržaja koji su dospjeli u javnost

PRO Oglas

U javnost su procurile fotografije “neidentificiranih zračnih fenomena” (NZF) koje je snimio američki mornarički pilot iznad razarača nedaleko od obale San Diega. Pentagon je potvrdio autentičnost tih fotografija.

Dužnosnici Pentagona potvrdili su da su fotografije i video neidentificiranih zračnih fenomena autentične te da ih je 2019. godine snimio pilot američke ratne mornarice. No detalje oko svojih saznanja o čemu je bila riječ, iz Pentagona nisu htjeli podijeliti s javnosti.

Fotografije i videa prve su objavili portali Mystery Wire i Extraordinary Beliefs. Objekti koji su snimljeni na njima uočeni su iznad razarača USS Russell, objavio je istraživački redatelj Jeremy Corbell.

Isto tako, tri fotografije nastale u ožujku te iste godine, koje prikazuju tri NZF-a neobičnih oblika, napravilo je osoblje američke ratne mornarice, rekla je za CNN Susan Gough, glasnogovornica Pentagona. Zbog sigurnosti operacija i izbjegavanja odavanja korisnih informacija neprijatelju, kako je rekla Gough, Pentagon je odlučio ne otkrivati javnosti detalje oko objekata s tih fotografija.

George Knapp s portala Mystery Wire izvijestio je da su ti objekti fotografirani nedaleko od mornaričke zračne baze Oceana u Virdžiniji te da ih je uslikao kopilot zrakoplova F-18 svojim iPhoneom.

Knapp je inače istraživački novinar, televzijski voditelj i radijski voditelj, dobitnih brojnih nagrada, koji je svoj najpoznatiji istraživački novinarski rad ostvario izvještavanjem o NLO-ima i koji je svijetu otkrio priču američkog znanstvenika Boba Lazara krajem 80-ih godina proteklog stoljeća. Lazar, koji je radio u supertajnom vojnom kompleksu poznatom kao Area S-4 i koji se nalazi nadomak poznatijeg vojnog bivšeg tajnog kompleksa Area 51, svijetu je ispričao priču o svojem radu na NLO letjelicama u posjedu američke vojske koja je po mnogočemu odudarala od svih dotadašnjih priča o NLO-ima, obzirom na detalje i dokaze koje je Lazar tad iznio.

Radna skupina za neidentificirane zračne fenomene koja je formirana proteklog kolovoza u SAD-u, najnovije je fotografije i videa uključila je u svoju istragu koja je u tijeku.

ZIMO

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO