Po dr. Draganu Čoviću je Borjana Krišto najljepše i najbolje biće koje oni mogu ponuditi!

PRO Oglas

Danas, dana 30.lipnja 2022. mediji u BiH i inozemstvu su prenijeli vijest kako je dr. Dragan Čović dao izjavu o kandidaturi Krišto:“ Imamo najljepše i najbolje biće koje možemo ponuditi!“

Čitajući vijesti koje se tiču bilo kojeg predstavnika naroda u BiH od kojih uglavnom nećemo čuti neku koja ide u smjeru poboljšanja standarda stanovnika BiH, koji direktno utječe i na njihovo opće psiho-fizičko zdravlje ova vijest nas nije toliko zabrinula koliko nasmijala.

Po dr. Draganu Čoviću Borjana Krišto je najljepše i najbolje biće koje oni(HDZ BiH) mogu ponuditi.

Odavno osviješteni domoljubi i katolici diljem BiH pa i oni koji su se razbježali diljem kugle zemaljske direktno od politike HDZ BiH a samim time i od Borjane Krišto i dr. Dragana Čovića znaju kako ta stranka ne može ponuditi ljepše i bolje biće od Borjane Krišto u što nas sustavno uvjeravaju svih ovih godina, jer ta stranka u svom sastavu nema ljepše i bolje biće, a nema ga(ono),jer nitko ne može biti lijep i dobar ukoliko živi za grijeh i od grijeha, jer lijep i dobar može biti samo čovjek iza čijeg osmijeha pa čak i iza suza se ne krije licemjerje, zavist, odobravanje grijeha, blud, prevara, komunističko naslijeđe, nepotizam, klijentelizam, karijerizam, sadizam, egoizam, narcizam, bešćutnost, prešutno slaganje i zadržavanje postojećeg lošeg stanja po hrvatski a samim time i po sve druge narode u BiH u cjelini.

A ta stranka ima bezbroj grijeha koje blagoslivlja, koje ponavlja, i od kojih lagodno i ugodno žive vodeći predstavnici te stranke diljem BiH i njihove podguzne muhe i rektalni alpinisti, koje vrbuju na veliku žalost hrvatskog naroda i u svojoj mladeži koja je drugo ime za SKOJ/Savez komunističke omladine Jugoslavije).

Bez obzira što je ta stranka najorganiziranija stranka hrvatskog naroda u BiH, što ima ogromne ekonomske i ljudske potencijale od onih koji im vjerno služe ona nije u stanju iznjedriti niti jedno novo lice na obzoru političkih promjena u BiH na čiji spomen hrvatski narod u BiH ne bi dobivao proljev, mučninu, povraćanje, osip, glavobolju, a kada se sve to smiri salve psovki i uvreda na račun te stranke i tih olinjalih i otrcanih političkih faca.

I upravo se to događa i sada s objavom imena Borjane Krišto kao “najljepšeg i najboljeg bića” koje HDZ BiH ima. Izjava bez presedana u modernijoj hrvatskoj povijesti.

A što je paradoksalno i indikativno je to što ta ženska u srazu s Željkom Komšićem nema nikakve šanse u trci za člana Predsjedništva BiH iz čega proizlazi kako je stranka HDZ BiH svjesno u vatru ubacila i žrtvovala “jadnu“ Borjanu premda unaprijed poraženu, ali s jednim jedinim i isključivim ciljem blaćenja Željka Komšića koji će se opet muslimanskim glasovima dočepati mandata člana Predsjedništva BiH ispred hrvatskog naroda.

I opet će hrvatski narod, zapravo onaj koji preostane u BiH nakon 02.10.2022. godine jadikovati prevođen HDZ BiH kako Muslimani Hrvatima biraju političke predstavnike a jadna Borjana nije mogla ništa učiniti jer su Muslimani brojniji, što će svakodnevno objavljivati režimski HDZ-ovi mediji i portali.

S druge pak strane tko su ti Hrvati u BiH koji će nju u srazu s opskurnim idiotom Komšićem zaokružiti na glasačkom listiću iako Željko Komšić kod hrvatskog naroda izaziva znatno veće frustracije koje se manifestiraju također u proljevu, mučnini, povraćanju, osipu i silnim psovkama i uvredama na njegov račun, pa čak i na račun onih koji ga od Domovinskog rata u BiH nisu zaustavili u nakani zauzimanja hrvatske pozicije u Predsjedništvu BiH u čemu su zasigurno dobrog udjela imali i dr. Dragan Čović i Borjana Krišto.

A što je od svega najžalosnije jadni i bezvezni hrvatski narod u BiH nasjeda na Čovićevu u Krištinu jeftinu demagogiju i populizam kako Muslimani Hrvatima biraju političke predstavnike te iz prkosa i inata pored Krišto na glasačkom listiću za člana Predsjedništva BiH na drugim glasačkim listićima za Skupštine županija, Federalni i državni parlament zaokružuju i HDZ BiH jer je njima čisti znak jednakosti između člana predsjedništva BiH i stranke HDZ BiH, kao da ne postoje druge hrvatske stranke u BiH koje su zavrijedile dobiti povjerenje ogromnog broja birača hrvatskog naroda zbog grijeha HDZ BiH.

A što se tiče ljepote iz naslova ovog teksta kako je Borjana Krišto „najljepše i najbolje biće“ nemamo što dodati pa taman da je ona po subjektivnoj a ne objektivnoj prosudbi dr. Dragana Čovića i njegovih podguznih muha i rektalnih alpinista najljepše i najbolje biće to biće će na izborima u listopadu 2022.godine doživjeti kao nikada do sada najbolnije otriježnjenje od političkog pijanstva u kojemu živi cijeli svoj život jer su njen cijeli život i životi svih onih koji ju podržavaju opterećeni suzama i bolom svih onih kojima su nanijeli zlo a takvih je mnogo.

A takvi neće na nju bacati kamenje jer nitko nije bez grijeha, ali će se takvi od nje i njene stranke u listopadu 2022.godine samo tiho udaljiti kao da ih ne poznaju niti su ih ikada poznavali.

Vlado Marušić / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO