Pobjednički pokali u Neum i Široki Brijeg u Čapljini na prvenstvo u lovnom streljaštvu

PRO Oglas

Alen Franjić (Neum 1) u pojedinačnoj i momčad Širokog Brijega u ekipnoj konkurenciji pobjednici su Otvorenog prvenstva Čapljine u disciplini trap. Za Širokobriježane su nastupili – Zoran Mandić, Edo Duraković, Vlado Bokšić i Vladimir Mandić.

Iza Alena Franjića u pojedinačnoj konkurenciji, plasirali su se Edo Duraković (Široki Brijeg) na drugo, te Ivica Bačić (Neum 1) na treće mjesto. U ekipnoj konkurenciji Široki Brijeg je dakle, prvi, drugo mjesto pripalo je članovima ekipe Neum 1, a treće domaćinu Čapljini. Na 12. po redu Otvorenom prvenstvu Čapljine u Lovnom streljaštvu, uz domaćina Čapljinu, sudjelovale su ekipe Širokog Brijega, Kiseljaka, Busovače, Mostara, Neuma, Konavala, Visočana, Opuzena… Sudionike natjecanja je poslužilo i vrijeme, krasan dan upotpunio je ugođaj na strelištu Bodenici iznad Trebižata.

FOTO: Djaka-city.info

„Ispred organizatora – Lovačkog društva „Galeb“ Čapljina, mogu reći da smo zadovoljni kako je sve proteklo. Sve je išlo prema planu, primjedbi nije bilo, a organizatoru je uvijek to i najvažnije. Nama se ovom prilikom poklopio i rezultat, treće mjesto u ekipnoj konkurenciji, za nas predstavlja uspjeh“, sumirajući dojmove naglasio je Zdravko Pranić, tajnik Lovačkog društva „Galeb“ Čapljina.

FOTO: Djaka-city.info

Inače, otvoreno prvenstvo Čapljine u lovnom streljaštvu – disciplina trap, održava se povodom 4. listopada dana grada, Čapljine, i blagdana sv. Franje.

Djaka-city.info

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO