POŠTENO: Ipak neće biti ministrica financija ali bi nametala financije tužbom prema portalu OTPOR.Media!

PRO Oglas

Idemo za početak ovako – “Prešutjela sam na sve dosadašnje provokacije, uvrede, insinuacije i laži, ali ovo danas je već previše. Očekujte tužbu. S poštovanjem Ružica Mikulić” – glasila je SMS poruka bivše ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH koje mi je stigla nakon što je pročitala prvotravanjsku objavu na portalu OTPOR.Media.

Članak koji je nosio naslov – “Ružica Mikulić preuzima ministarstvo financija ŽZH umjesto Tonija Kraljevića!”, gdje se čak iu samom članku nalazi kako bi novu poziciju trebala preuzeti ovog 1.travnja, kada bi trebala položili i svečanu zakletvu. (link objave ispod)

E, sad vratimo se na trenutak par minuta ranije gdje me zvala na mobitel, vjerojatno da mi isto to kaže ali pošto nisam odmah upratio njen poziv jer sam bio u poslu, kontaktiram ju da vidim što je zvala. Na početku normalna komunikacija, govor kako mi je poslala sve što je imala reći u poruci. Govorim da nisam gledao, da sam ju nazvao i neka slobodno ovako kaže, a poruku ću pogledati nakon razgovora. “Ovo što ste danas objavili je provokacija prema meni i mojoj obitelji” – govori između ostalog Ružica Mikulić, s tim da ju prekidam “jer se zaletjela” i govorim kako je odnedavno bivša ministrica, a ovdje ako nije dobro pročitala, kako se radi o prvotravanjskoj šali u kojoj se nimalo ne spominje u bilo kojem lošem kontekstu omalovažavanja, niti igdje slova o spomenu njene obitelji, kao što nikada niti u jednom članku nisam ju nikada spomenuo i da je bivša ministrica i da neće misliti kako je portal “OTPOR.Media” pod njenom upravom da samo hvalospjeve pišemo o njoj, na to prekida i govori kako nije više ministrica i ne želi da ju se više uznemirava. “Sada sam žena i majka i prema tome, tužit ću vas radi ovoga. Šutjela sam svo vrijeme na brojne prozivke prema meni dok sam bila ministrica, sada više nisam” govori između ostalog “gospođa, bivša ministrica” Ružica Mikulić, kojoj govorim da ima slobodnu odluku i neka tuži ako misli da joj je to “još jedna od pametnijih” njenih odluka i nakon nekih pet minuta uz pozdrave završavamo naš razgovor.

Sada dolazimo do odgovora ovoj bivšoj ministrici “gospođi” Ružici Mikulić i svim budućim i bivšim političarima da uče na njenom primjeru pogreške jer je ona dana 4. veljače 2015. godine, izlaskom iz svoje privatnosti i primivši se ministarske pozicije u Vladi ŽZH s osiguranom velikom plaćom koju prima od građana, kao i službenim vozilom, kao i ostalim brojnim beneficijama i pogodnostima postala JAVNA OSOBA, i do kraja svog života će to ostati!

Ako ona nije više ministrica to ne znači da je abolirana od brojnih “gluposti” koje su se odvijale za vrijeme njenog osmogodišnjeg mandata, a toga je bilo i previše i koje će joj se sigurno još duže vremena spočitavati, isto kao što se spočitavaju brojnim njenim kolegama koji su bili na funkcijama prije nje, a sada su “politički otpadci”! Ako ona misli kako će ovim potezom prijetnje tužbom nekoga zaplašiti, ili da više ne pišemo o njoj, možemo joj samo kazati to – “okačite Ružice to mačku o rep!”.

Shvatit ću ovu njenu poruku kao prvotravanjsku šalu, iako ne dozvoljavam da me netko tako “loži”, a ostat ću u vjeri kao da ima smisla za “humor” i to prihvatiti jer nemam ništa protiv šala na svoj račun, ali me se nećete riješiti ni Vi ministrice, ni ostali koji ovako nešto pokušaju. Slobodno demantirajte sve što mislite kako nešto napisano nije točno jer nećemo mi pisati kako Vi plešete i kako vama odgovara!

Na kraju jedno je sigurno, Ružica Mikulić neće biti ministrica financija jer donirani laptopi nisu imali licenciranu verziju Windowsa 10, a usput danas je subota i 1.travanj i kojoj je “budali” u interesu da nju ili bilo koga na taj dan postavi na bilo koju funkciju, a još više na ovako važnu funkciju da raspoređuje novce građana u narednih nekoliko godina!

Živi život u plavom ✋ 💙

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO