Posušani osvojili prva mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji na 1.natjecanju u kuglanju za gluhe i nagluhe u BiH

PRO Oglas

U subotu (17.lipnja) održano je 1.Natjecanje u kuglanju za gluhe i nagluhe u BiH u kuglani Kuglačkog kluba Posušje, u organizaciji Sportskog društva gluhih i nagluhih “Napredak” Posušje i partnera UGS u BiH iz Sarajeva, a uz pokroviteljstvo Općine Posušje i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH.

Prijavile su se četiri ekipe, i to iz Posušja i Sarajeva u 2 ekipe A i B i iz Mostara za muškarce i 3 ekipe za žene i to Posušje, Sarajevo i Mostar.

Nakon borbenih i fer natjecanja prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojili su kuglači iz Posušja po 4 igrača, sa 976 boda pri bacanju 10 punih i 10 čišćenjem. Drugo i treće mjesto osvojile su dvije ekipe iz Sarajeva sa 826 i 706 bodova. Ekipa iz Mostara osvojila je 514 bodova.

U ženskoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa iz Posušja sa 476, a drugo i treće mjesto ekipa iz Mostara sa 233 i iz Sarajeva sa 150 bodova.

Proglašen je i najbolji kuglač ovog natjecanja, a to je Nikola Vučković iz Posušja, koji je postigao 313 bodova, kao i najbolja kuglačica; Blaženka Tutavac iz Posušja, koja je postigla 205 bodova.

Zahvaljujemo se Kuglačkom klubu Posušje i predsjedniku Ivanu Petricu Bagušiću na dobroj organizaciji, priopćeno je iz Sportskog društva gluhih i nagluhih “Napredak” Posušje.

Radioposusje.ba

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO