Potpisan sporazum o suradnji između KBC-a Split i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru

PRO Oglas

Sporazum o suradnji između Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru potpisan je u utorak u Splitu.

Sporazum su potpisali ravnatelj KBC-a Split prof.dr. sc. Julije Meštrović i dekan Medicinskog fakulteta Mostar prof.dr. sc. Ivan Ćavar, a potpisivanju je bio nazočan i prof. dr. sc. Antonio Sesar, prodekan za poslovanje i razvoj Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, navodi se u priopćenju.

Sporazumom je regulirana međusobna razmjena studenata medicine i obavljanje stručne prakse, edukacija nastavnog osoblja, suradnja u znanstveno-istraživačkim projektima i organizacija znanstvenih i stručnih skupova.

Potpisivanje sporazuma je nastavak dugogodišnje suradnje ovih dviju ustanova, kojom je potvrđen status KBC Split kao nastavne baze Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Ovo je još jedan u nizu sporazuma o suradnji koje je tijekom ove godine sklopio Medicinski fakultet Sveučilišta u Mostaru s najznačajnijim zdravstvenim i obrazovnim ustanovama u regiji, a koji ih potvrđuju i pozicioniraju kao vodeći fakultet medicine u Bosni i Hercegovini.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO