Povijesni trenutak za Rock&Roll: OK – Fest

PRO Oglas

OK-Fest, svojim ambicijama i utjecajem, okupljajući desetine tisuća rokenrolera – naraštaja mladih ljubitelja rock&rolla, udara povijesni rif, ne dopuštajući nestanak urbane kulture u BiH!

Ta zajednica mladih rokonrolera, danas je najglasnija kad kritički progovara o svojoj svakodnevnici i budućnosti! Svi oni, što je vidljivo ako se nađete među njima, jako su sretni, opušteni, iznimno su zadovoljni što imaju priliku-između sebe govoriti jezikom glazbe! Otvoreni su, posebice rock&rollu, koji prolazi kroz njih-izlazi iz njih-R&R on the Air-kao da je oduvijek bio uz njih…Kao da je oduvijek bio tu na Tjentištu…

OK-Fest in the year 2022, ponovo je okupio probrane izvođače, ali i veliku zajednicu rokenrolera, koji su spremni jedni drugima: davati-dijeliti, primati i utjecati, ponuditi svijetu sliku mladosti, sliku nepodijeljene zajednice! Zaogrnuti su ozračjem velike obitelji, koja se predala pred snagom rock&rolla!

Rock&Roll im je postao glazbena podloga života

OK-Fest je san svakoga glazbenog izvođača, jer su u prilici izručiti se svom kreativnom snagom na publiku. Dirajući tu mladu generaciju u samo srce! Rock&Roll najdragocjenije je glazbeno-društveno i kulturno nasljeđe za sve buduće naraštaje rokenrolera! Čvrsto držim, kako OK-Fest jest povijesno važan događaj za društvo u cjelini!

Darko Dodig / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO