Predsjednik Vlade ŽZH obišao gradonačelnika Širokog Brijega i gvardijana fra Ivana Marića

PRO Oglas

Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović sa suradnicima posjetio je danas Grad Široki Brijeg, gdje se sastao s gradonačelnikom Mirom Kraljevićem i predsjednikom Gradskog vijeća Vinkom Topićem.

Sastanku je nazočio i ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić, ministar pravosuđa i uprave Vjekoslav Lasić, predstojnica Ureda predsjednika Vlade Iva Milas, savjetnici predsjednika Jadranko Lasić i Stipan Zovko, zatim šef Odsjeka za gospodarstvo Ivo Pavković te šef Odsjeka za javne nabave i implementaciju razvojnih projekata Grada Širokog Brijega Boro Đolo.

Gradonačelnik Kraljević je predstavio infrastrukturne projekte koji se trenutno provode u Širokom Brijegu, a vezani su za izgradnju cestovne i komunalne infrastrukture. Jedan od najvažnijih čimbenika za budućnost Širokog Brijega, istaknuo je gradonačelnik, je taj da je u protekloj 2022. godini Široki Brijeg jedini u Bosni i Hercegovini imao pozitivan prirodni priraštaj.

Nakon sastanka u Uredu gradonačelnika, sudionici sastanka su obišli Franjevački muzej i galeriju, Riznicu i novoizgrađeno krilo Samostana, gdje ih je gvardijan fra Ivan Marić upoznao sa već završenim, kao i planiranim aktivnostima i radovima na Samostanu i Crkvi.

Vlada ŽZH

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO