Predstavljamo dječji Zabavator TV dnevnik

PRO Oglas

Udruga Animator s ponosnom predstavlja prvo izdanje TV dnevnika koji je rezultat ljetne kreativne radionice njemačkog jezika Zabavator.

Radionica je realiziranja u srpnju 2021.godine, a 24 polaznika, tijekom četiri dana, naučila su i svladala vještine potrebne za izradu jednog televizijskog dnevnika.

”Dnevnik smo ranije prikazali roditeljima i djeci koja su pohađala našu kreativnu radionicu, na projekciji u kinu Borak u sklopu ovogodišnjeg Mediteran Film Festivala, a sad smo uz ga uz par sitnih izmjena odlučili premijerno predstaviti svima”, rekla je Božana Topić, ispred udruge Animator.

Topić je istaknula kako su se neka od djece polaznika njihove radionice s njemačkim jezikom susrela po prvi put, te da su izuzetno zadovoljni znanjem koji su usvojili kao i pozitivnim reakcijama roditelja.

”Imali smo samo pozitivne reakcije. Broj slobodnih mjesta za radionicu se popunio u prvih par dana natječaja, te smo u konačnici, zbog velikog odaziva, radionicu realizirali u dvije grupe”, istaknula je Topić i dodala kako su u planu i zimske kreativne radionice o čemu će djecu i roditelje obavijestiti na vrijeme.

Početkom listopada iz ove Udruge su krenuli i s prvim ciklusom Kreativnog tečaja njemačkog jezika, a kroz čitavu godinu su moguće i prijave za online tečajeve njemačkog i hrvatskog jezika za djecu i odrasle.

”Imamo velik boj polaznika online tečajeva, a ideja je bila u samom početku, obzirom na okolnosti u kojima živimo danas, kreativno obrazovanje učiniti dostupno svima. Također, imamo dosta polaznika iz dijaspore, naših ljudi koji su željeli poraditi više na jeziku koji ne koriste tako često, ali i onih koji žele da njihova djeca nauče jezik, običaje, tradiciju i porijeklo svojih roditelja”, objašnjava.

Video pogledajte na sljedećem linku:

Podsjećamo, Animator je udruga osnovana s ciljem poticanja zanimanja za likovne, dramske i glazbene umjetnosti te za strane jezike. U potrazi za novim i zanimljivim načinima učenja koji se razlikuju od standardnih okvira i očekivanja, kolektiv udruge Animator vođen je željama za promjenama.

Više informacija o njihovom radu potražite na službenim stranicama www.animator.ba ili na društvenim mrežama.

OTPOR.Media

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas