Predstavljena knjiga Frane Mikulića Jukića na Kočerinu

PRO Oglas

U srijedu, 1. veljače u župnoj dvorani na Kočerinu, održano je predstavljanje knjige “Zavičajna molitva” autora Frane Mikulića Jukića. Za podsjetnik, prvo predstavljanje knjige u organizaciji Matice Hrvatske Široki Brijeg je održano 26. siječnja u Širokom Brijegu.

Zbirka pjesama “Zavičajna molitva” je nagradna knjiga na natječaju MH ogranak Široki Brijeg – ” Tomica Penavić – Moja prva knjiga”.

Na samom početku večeri pozdravne riječi je uputio fra Mario Knezović. Knjigu su predstavili Marinko Mikulić “Mako”, Mario Knezović i autor Frano Mikulić Jukić. Pjesme su recitirale: Belinda Mikulić, Rosanda Mikulić, Viktoria Vukoja i Josipa Banožić. Svojim pjevanjem i sviranjem večer su dodatno uljepšale Jelena i Marija Sesar. Guslio je Marko Čolak.

Marinko Mikulić, koji je ujedno bio i moderator ovog događaja, kroz par crtica se prisjetio svega onog što je Frano kroz godine i u novije vrijeme stvarao. Mario Knezović je u svojem predstavljanju govorio o Franinim djelima koja su objavljivana u Crkvi na kamenu, Kršnom zavičaju, kao i o mnogim drugim Franinim pjesmama koje su hercegovački guslari snimili na svojim albuma kroz protekle godine. Sam autor, Frano Mikulić Jukić je na jedan svoj osebujan i simpatičan način izrazio zahvalu svima onima koji su sudjelovali u stvaranju knjige i organizaciji ovog događaja.

Nakon završetka službenog dijela večeri, nastavljeno je druženje uz hranu i piće.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO