“PROČEŠLJANA UPRAVA BANJA LUKE” – Većina zaposlenih s diplomom privatne škole iz Širokog Brijega!

PRO Oglas

Prema dobivenim podacima, u 14 javnih ustanova, poduzeća i organizacija zaposlena su 2.324 radnika, što znači da imamo preko 3.000 zaposlenih ako se tome doda još 788 radnika Gradske uprave Banja Luka, čiji su podaci ranije objavljeni u „Osobnoj karti Gradske uprave“ na službenoj internet stranici Grada Banja Luke, piše portal Buka.com.

Podacima su obuhvaćeni: Centar za razvoj poljoprivrede i sela, koji broji 65 radnika, Gradska razvojna agencija sa 24 zaposlena, Turistička organizacija grada Banje Luke u kojoj su zaposlena 32 radnika, kao i JU Kulturni centar „Banski dvor“ sa 32 zaposlena. Najviše zaposlenih ima JZU „Dom zdravlja“ Banja Luka, u kojoj radi 897 zaposlenih, dok je na drugom mjestu po broju zaposlenih JU „Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje“ sa 378 zaposlenih. Poduzeće „Vodovod“ ima 344 zaposlenih, a „Čistoća“ 227. JU „Centar za socijalni rad“ broji 89 zaposlenih, JU Sportski centar „Borik“ 81, JU „Centar za obrazovanje odraslih“ 8, dok u poduzeću „Gradsko groblje“ rade 84 radnika. JP „Depot – Regionalna deponija“ ima 45 zaposlenih, dok stara „Toplana“ ima 18 zaposlenih.

Jedna obrazovna ustanova dominira

Tim za reviziju analizira dobivene podatke, a ono što je odmah vidljivo jeste da najviše zaposlenih sa diplomom Srednje strukovne škole Široki Brijeg ima u Centru za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, dok najviše zaposlenih sa srednjom ili višom školom koji su naknadno završili VSS ima u Domu zdravlja.

Spisak svih zaposlenih, kao i mjesto i vrijeme sticanja diplome građani će uskoro imati priliku vidjeti na službenoj internet stranici Grada, a gradonačelnik je zatražio da iste podatke na svojim službenim stranicama objave i gore navedene ustanove, poduzeća i organizacije.

Buka.com

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO