Prvotravanjski “strogi lockdown” portala OTPOR.Media stavio plin u “prazan upaljač”!

PRO Oglas

Korumpiranost likova koji vode FBiH jasno je postala vidljiva i najmanjem skeptiku nakon što je na “naše tlo” kročio “nevidljivi neprijatelj” zvani COVID, a koji je nosi redni broj 19.

Popularni likovi iz stripa Alan Ford su “male maca” za sve koji vode ovu nakaradnu državu koja je kroz povijest prošla “sito i rešeto”, da bi na kraju u našem periodu gledali tisuće lopova, kriminalaca koji se jedino bore kako što veću korist ostvariti za sebe, dok običan narod, bio on Hrvat, Srbin ili Bosanac samo zabijaju glavu “u pješak poput nojeva”, a dok neki za “Judine škude” glavu uvlače u “guzice” likovima koji državu vode kako bi se na trenutak osjećali superiorni!

U nedogled možemo pisati o svim tim stvarima, ali nećemo tu temu sada miješati s ovom kojom smo napravili jedan mali eksperiment kako bi dokazali da je ljudima dosta tlačenja, maltretiranja, laganja, i pitanje je trenutka kada će sve ovo eskalirati i dovesti do najvećeg otpora kojim će se svrgnuti sva ta politička elita koja nas je dovela na granice zdravog razuma.

Svjedoci smo zadnjih godinu dana, tko su likovi na vlasti iz sva tri konstitutivna naroda i koga ili što oni zastupaju i do koga ili čaga im je stalo!

Iskoristili smo priliku kao portal OTPOR.Media i “zaboli tamo gdje narod najviše trenutno puca u ovom trenutku”. Iskoristili smo priliku i satiričnim sadržajem na aktualnu situaciju oko koronakrize pustili prvotravanjsku šalu sa malo izmijenjenim sadržajem brojnih odluka i naredbi koje donose Vlada FBiH, Krizni stožeri županija i gdje više-manje oni s tim odlukama ispadaju sve smješniji i svoj narod doslovno zlostavljaju i psihički uništavaju bez ikakvog plana, i bez ikakvog cilja.

Desetine tisuća čitanja, tisuće komentara, a moramo priznati kako smo očekivali brojne reakcije, ali nismo očekivali kako bi ovo mogla biti tema koja će doći do tolikog broja naših sugrađana i izazvati tolike reakcije, jer mnogi su u sebi kupili, a sada izgleda pokazu kako je dovoljna još jedna “veća iskra” od osoba koje vode državu, kako bi se dogodio “otpor naroda” i njihov konačni pad, nakon svih afera u ovih godinu dana, da ne spominje sve do sada i testiranja izdržljivosti svojih sugrađana njihova nemorala i bezosjećajnosti.

Priča koju smo kao prvotravanjsku pustili, nosila je naziv “Federacija ide u strogi lockdown, angažira se SIPA, policijski sat od 17 do 3 sata ujutru…” kroz satiričan sadržaj je opisala brojne naredbe i događanja kroz ovih zadnjih godinu dana, samo je bilo potrebno čitati neke stvari “između redaka”!

Sam interes za otvaranje ovakve vijesti pokazuje koliko su ljudi “na iglama” i strepe što će biti sutra. Sreća, veliki broj je shvatio ovo kao prvotravanjsku šalu, ali bilo je jako puno onih koji nisu to tako shvatili. Neki zbog toga što čitaju samo naslove pa komentiraju, a na žalost dosta njih je pročitalo tekst i unatoč brojnim nelogičnostima napisanog bili uvjereni da je to baš tako. Što Vam mogu potvrditi i sami Krizni stožeri, Vlada FBIH i ostale institucije koje rade na provedi ovih mjera.

U nastavku Vam donosimo samo dio od tisuća komentara na ovu temu. Znači, ovdje ćete vidjeti isključivo komentare mnogih koji “nisu shvatili napisalo”, a sve ono što smo napisali u ovih nekoliko uvodnih redaka.

Još što je zanimljivo, a što ćete moći zapaziti, najviše kometara dolazi iz Bosne koja “trpi” već neke rigorozne mjere, a dok iz Hercegovine su zanemarivi kometatori jer je malo drukčija situacija u nekim stvarima. Ne zato što su možda pametniji, pa prokužili foru, nego što vjerojatno još ne osjete posljedice loše vlasti i njihovo djelovanje!

Nakon što ste sve ove poruke iščitali, kako kaže na kraju one priče sekretar Samir iz Vlade Federacije – “Nek nam je dragi Bog na pomoći!”

Mili Marušić / OTPOR.Media

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas