Putin odlikovao Dodika za veliki doprinos razvijanju suradnje između RS i Rusije. Poručio da će stopirati ulazak BiH u NATO

PRO Oglas

Predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin uručio je danas, u Kazanju, Orden Aleksandra Nevskog predsjedniku bosanskih Srba Miloradu Dodiku.

Iz Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) čiji je Dodik predsjednik objavljeno je da je on „odlikovan za veliki doprinos razvijanju suradnje između RS i Rusije“.

“Sretni smo što imamo prijatelje kao što je predsjednik Putin, koji iskreno podržavaju RS i našu mirnu borbu za očuvanje interesa njenih građana. RS i Rusija imaju odličnu suradnju na svim poljima i učinit ćemo sve da ona u budućnosti bude još bolja i sadržajnija“, navode iz SNSD-a.

Navodi se i da je Dodik poručio tijekom sastanka sa Putinom da RS odbija bilo kakvu mogućnost da se pridruži sankcijama Zapada prema Rusiji, kao i da neće u NATO.

„RS je naš prijatelj, hvala što podržavate Rusiju. Zahvalni smo vam na tome što održavate odnose sa Rusijom. Raditi ćemo još više na našim dobrim odnosima i uvijek ste dobrodošli u Rusku Federaciju”, prenio je SNSD izjavu Putina tijekom sastanka sa Dodikom.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO