“Radnička kasta i direktori” ponovne obilaze i gledaju širokobriješku gimnaziju

PRO Oglas

Širokobriješku gimnaziju zbog nedavnog požara posjetili su Dragan Čović, predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH, Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH i Toni Kraljević, ministar financija u Vladi FBiH.

Domaćini današnje posjete bili su gradonačelnik Miro Kraljević, predsjednik Vlade ŽZH Predrag Čović, ravnatelji srednjih škola, Ana Skoko i Mladen Šantić, kao i širokobriješki gvardijan fra Ivan Marić.

Tijekom obilaska i razgovora istaknuta je materijalna šteta koja je nastala nedavnim požarom na zgradi Gimnazije fra Dominika Mandića.

Izaslanstvo je upoznato sa trenutnom situacijom, odvijanjem nastave za obje srednje škole, kao i planiranim aktivnostima vezanim za obnovu.

Navedeno je kako je formiran Odbor za obnovu zgrade, kao i stručno povjerenstvo koje će procijeniti štetu i predložiti najbolja rješenja.

Sudionici su suglasni i čvrsto podržavaju obnovu zgrade znamenite širokobriješke gimnazije. Pronaći će se rješenja koja će zatvoriti financijsku konstrukciju i proračun potreban za njenu obnovu.

Grad Široki Brijeg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO