Rakitno uvjerljivom pobjedom do još jednog naslova

PRO Oglas

Večeras je završen malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti čiji je organizator sportski savez općine Posušje.

U velikom finalu koje se odigralo uz rekordnu posjećenost tribina na igralištu osnovne škole Ivana Mažuranića, Rakitno je uvjerljivom pobjedom 6:3 pobijedilo stare znalce, ekipu Durmišuše. Tri igrača iz Raktina zabila su po dva gola: Ivan Miličević, Tomislav Miličević i Josip Pavković dok je kod Durmišuše dva puta precizan bio Ivan Jurišić, a jednom Mate Bešlić.

Kao i svake godine, organizatori su proglasili najbolje pojedince. Tako se dvostrukom krunom okrunio Ivan Miličević koji je bio i najbolji igrač ali i najbolji strijelac turnira.

Iako su Gornji Jukići izgubili dvoboj za treće mjesto protiv ekipe MZ Vir, njihov vratar Mate Jukić dobio je nagradu za najbolje vratara turnira.

Ovaj turnir je centralni događaj manifestacije Posuško lito ali i prilika za pokazivanje malonogometnih vještina svima koji smatraju da imaju što pokazati. Neka sljedeće godine broj ekipa bude još veći, a za ovu još ostaje poželjeti Rakićanima sreću u završnom turniru. Nema sumnje kako će i tamo napraviti zapažen rezultat.

Posusje.info

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO