Ranim napuštanjem Europe, nogometaši Širokog Brijega žele emocije ispucati u derbiju nad Zrinjskim!

PRO Oglas

Novu sezonu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine NK Široki Brijeg otvorit će velikim hercegovačkim derbijem protiv HŠK Zrinjski Mostar u nedjelju, 18. srpnja u 21 sat na Pecari.

Nakon šokantnog ispadanja od albanskog viceprvaka Vllaznije, i psihički i fizički ispražnjeni, na današnjoj konferenciji za medije u press salonu na Pecari veliki hercegovački derbi najavili su šef stručnog stožera Toni Karačić i vratar Dario Miškić.

„Teško je prijeći s utakmice u Albaniji na veliki hercegovački derbi. Ipak, u ovom trenutku može biti i dobro što nam u goste dolazi momčad Zrinjskog. Imali smo i fizičko i psihihičko pražnjenje i zato je bitan taj motiv koji će sigurno dići momčad. Hercegovački derbi će motivirati igrači i izvući dodatni atom snage“, naglasio je Karačić i dodao kako očekuje „neizvjesnu, dobru utakmicu u kojoj će težiti pozitivnom rezultatu.

I vratar Dario Miškić smatra kako, unatoč svemu, nema puno vremena za žalovanje jer na Pecaru u pravo vrijeme dolazi kvalitetan protivnik.

„Možda je i bolje ovako, nema puno vremena za žalovanje, dolazi nam kvalitetan protivnik. Na Pecari nitko nije favorit protiv nas. Imamo dovoljno i snage i želje da utakmicu sa Zrinjskim riješimo na pozitivan način i vratimo se na pobjednički kolosijek“, poručio je Miškić.

Karačić je istaknuo kako je gledao neke prijateljske utakmice Zrinjskoga i uvjerio se kako je u pitanju potpuno drugačija momčad od one prošlosezonske, ali i momčad koju odlično predvodi Nemanja Bilbija.

„Zrinjski ima najboljeg igrača u ligi. Nemanja Bilbija kvaliteno predvodi njihovu momčad, postavlja se na terenu i njegova strast za pobjedom imponira. I on to potvrđuje iz utakmice u utakmicu. S njim ili bez njega, Zrinjski nije ista momčad“, istaknuo je Karačić.

Biranim riječima o Zrinjskom govorio je i vratar Dario Miškić.

„Pomladili su momčad i sada imaju drukčiji roster. U prijateljskoj utakmici protiv Hajduka su pokazali kako dobro igraju, lijepo su vođeni i imaju nove pojedince koji su nam sada nepoznanica. Ipak, moramo samo sebe gledati, jer je to jedini put ka uspjehu“, dodao je Miškić.

Nedjeljni veliki hercegovački derbi sudit će Elvis Mujić iz Banovića, a izravan prijenos istoga omogućila je Arena Sport TV.

NK Široki Brijeg

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas