Rekorderke iz Gruda u nedjelju podižu pehar prvakinja države

PRO Oglas

Završnica ovogodišnje Premijer lige BiH za rukometašice u Grudama će biti slavljeničkog karaktera. Ekipa HRK Grude će u utakmici protiv ekipe ŽRK Ilidža, biti i službeno promovirana u prvaka Bosne i Hercegovine.

Grudskim rukometašicama je ovo sedmi naslov, čime su postale rekorderke u BiH po broj osvojenih naslova prvakinja države. Ovaj naslov je osvojen uvjerljivo sa velikom prednošću u odnosu na drugoporedanu ekipu i osiguran je još u 20. kolu pobjedom u Zavidovićima.

Utakmica u nedjelju će biti prigoda za proslavu ovog velikog uspjeha grudskih rukometašica i grudskog, ali i hercegovačkog športa uopće.

U nedjelju će ekipi HRK Grude biti uručeni pokali prvakinja BiH i medalje za osvojen naslov, a samoj utakmici i promociji prvakinja će nazočiti i veliki broj sponzora, donatora, osoba iz javnog života te prijatelja i navijača kluba.

Nedjeljni športski program će početi već od 15 sati kada ćemo gledati utakmicu Lige RS Herceg Bone između naših dječaka (2009.godište i mlađih ) protiv svojih vršnjaka iz HRK Međugorje, a nakon toga kao i u poluvremenu seniorske utakmice ćemo gledati najmlađe rukometašice i rukometaše našeg kluba (2011.- 2015.godište)koji će odigrati svoje utakmice u mini rukometu.

Utakmicu HRK Grude – ŽRK Ilidža će izravno prenositi TV Herceg Bosne.

Pokrovitelj promocije sedmerostrukih prvakinja BiH je Općina Grude.

Grudske cure, „kćeri bure“ pozivaju sve prijatelje športa da u nedjeljno poslijepodne provedu u gradskoj športskoj dvorani Bili Brig i zajedno s njima proslave ovaj veliki športski uspjeh.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO