Robert Ljubić i službeno podnio prijavu Tužiteljstvu ŽZH protiv HT Eroneta zbog krivotvorenja njegova potpisa!

PRO Oglas

Krajem mjeseca kolovoza, donijeli smo na portalu OTPOR.Media priču kako je izvršeno vjerojatno kazneno djelo krivotvorenja potpisa Roberta Ljubića iz Širokog Brijega u jednoj od poslovnica HT ERONET-a u Širokom Brijegu, a što je jasno vidljivo na dokumentaciji koju smo uz sami tekst i priložili.

“Ovdje se očito radi o krivotvorini potpisa, i to je posao za nas!” – kazali su nam tada u neformalnom razgovoru policijski djelatnici kojima smo pokazali novi “slučaj” koji ćemo javnosti prezentirati.

“Ako je istina što ste nam kazali i ovo što smo vidjeli, tu ima posla i za nas. Jer krivotvoriti nečiji potpis stavljajući ga na službeni dokument kojim bi se izvlačila nekome, neka korist, to predstavlja krivično djelo i oštećeni slobodno neka nam se obrati” – kazali su nam tada u neformalnom razgovoru iz Tužiteljstva ŽZH nakon što smo im prezentirali dokaze.

Sada je i službeno, dana 22.rujna, u prostorije Tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu pristupio je Robert Ljubić i predao na daljnje postupanje svoju prijavu po navedenim sumnjama.

FOTO: Mili Marušić

U svojoj prijavi je naveo:

“Poštovani,

ja Robert Ljubić, podnosim prijavu zbog očite osnovane sumnje kako je došlo do krivotvorenja mog potpisa na pretplatničkom ugovoru HT Eroneta, a koji je počinila meni nepoznata osoba, tj. djelatnk/ca navedene firme HT Eronet, kako bi produžili moj pretplatnički ugovor. Svjestan kako i sam mogu kazneno odgovarati za krivokletstvo i navođenje netočnih informacija. Čvrsto stojim iza napisanog i potvrđujem kako sporni potpis nije moj niti sam bilo kome da dozvolu da to učini umjesto mene” – naveo je Ljubić u svojoj prijavi koju nam je dao na uvid.

U prilogu istoj, naveo je i priložio kopije osobne i vozačke iskaznice, kopiju “originalnog ugovora” gdje je zatražio raskid Ugovora u kojemu je naveo kako to nije njegov potpis, te zadnju stranicu Ugovora kojeg je uspio “uzeti” a na kojem se očito vidi krivotvoren njegov potpis sa lijeve strane, dok se sa desne strane nalazi potpis “vjerojatno” djelatnice HT Eronet T.Z., njen potpis i službeni pečat HT Eronet-a.

FOTO: Mili Marušić

Podsjetimo kako smo u već objavljenom članku iznijeli i odgovor od HT Eroneta, a koji je jedno Veliko ništa i “šaltanje” na druge. A što je već ustaljena praksa, ne samo kod njih, nego kod mnogih koji su tu kada treba novce uzeti, a kada se problem stvori “loptice se prebacuju” s jednih na druge!

Sada je sve pred nadležnim institucijama, pa ćemo doznati tko i kako smije nečiji potpis krivotvoriti, a slučaj ćemo dakako pratiti!

Mili Marušić / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO