Roditelji, ne dopustite da vaša djeca nose maske u školu ako to ne želite

PRO Oglas

Inicijativa roditelja koja zahtijeva normalno školovanje, pozdravlja odluke nadležnih o početku nove školske godine koja se u dobroj mjeri normalizira, gdje će sva djeca ponovno biti zajedno i školski sat će opet trajati 45 minuta.

Ovom prilikom proglašavamo i pobjedu Inicijative roditelja u ovom dijelu naše borbe za normalno školovanje, budući da smo od početka ovih štetnih, nerazumnih i nelogičnih mjera raznim aktivnostima (ustavna tužba, peticija, medijski nastupi…) vršili pritisak na oštromjeraše, te podizali svijest roditeljima o nepravdi koja se čini njihovoj djeci i stvarali sustav organizirane i sustavne borbe za prava naše djece koja nam jamči Ustav i zakoni BiH. Zato imamo pravo na ovu moralnu satisfakciju gdje je i naša borba doprinijela da dođe do ovih pozitivnih pomaka glede početka nove školske godine.

Naša borba se nastavlja do potpune normalizacije školske nastave u svim segmentima. Naša daljnja aktivnost bit će fokusirana na preostale nerazumne i štetne mjere, prvenstveno na obvezu nošenja maske djece prilikom ulaska u škole i ponižavajućeg mjerenja temperature koje spada u sferu nadriliječništva (što je kazneno djelo…) koje stvara psihozu nesigurnosti i strah kod djece.

Pozivamo sve roditelje u BiH da njihova djeca ne nose maske u školu ako to ne žele i da podnesu kaznene prijave pred sudovima BiH, protiv svih onih koji bi ih zbog te njihove odluke (koja se temelji na Ustavu i zakonima BiH) pokušali diskriminirati.

Naš pravni tim pružat će stručnu i savjetodavnu pomoć po ovom pitanju svim roditeljima koji to od nas zatraže.

A Vi, dragi naši roditelji, koji ste s pravom zabrinuti za svoju djecu, i koji ste u dobroj mjeri izgubili povjerenje u sve one društvene autoritete, koji su plaćeni da savjesno rade svoj posao i štite nas i našu djecu od svega onog što može štetno utjecati na njihov odgojno-obrazovni razvoj – ne gubite nadu u pozitivni ishod ove borbe za našu djecu.

Nažalost i sramotu, upravo oni koji ih trebaju zaštititi bespogovorno izvršavaju protuzakonite naredbe svojih nadređenih na štetu naše djece u nadi da će sačuvati svoje radno mjesto, umjesto da odbiju provoditi protuzakonite djelatnosti i ropski mentalitet te stanu u obranu važećih zakona BiH, zdravog razuma i naše djece.

Želimo vas ohrabriti i utješiti obećanjem da će Inicijativa roditelja i dalje nastaviti borbu do potpune normalizacije nastave, a posebno ćemo pratiti aktualnu situaciju marketinških medijskih priprema terena oko eventualnog cijepljenja djece eksperimentalnim, informacijskim i genskim mRNA pripravkom…

Ukoliko se usude pokušati staviti svoje ruke na našu djecu raznim ucjenama i prisilama, uslijediti će adekvatan odgovor koji će, budite uvjereni u to, ZAŠTITITI NAŠU DJECU OD ONIH KOJIMA NIŠTA NIJE SVETO.

Vijeće koordinatora roditelja
Pero Barbarić

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO