Sa Pecare opet imaju želju na najbolji mogući način otvoriti prvenstvo

PRO Oglas

Novu sezonu u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine nogometaši Širokog Brijega otvorit će gostovanjem kod novoga premijerligaša Igmana iz Konjica.

-Ovo je jako bitna utakmica za obje momčadi. Nepoznanica smo jedni drugima. Nažalost, o njima nemam onoliko informacija koliko bih volio imati. Doveli su desetak iskusnih igrača (Dupovac, Bojo, Hebibović…) i svakako zaslužuju veliko poštovanje. Na terenu ćemo se postaviti onako kako mislimo da je najbolje u ovom trenutku. Želimo na najbolji mogući način otvoriti prvenstvo, kazao je trener Širokog Brijega Ivica Barbarić u najavi utakmice 1. kola nove sezone m:tel Premijer lige BiH.

Za utakmicu s konjičkim Igmanom zbog neriješene papirologije neće konkurirati Cyrille Kpan, Bruno Oliveira, Alisson Taddei, Petar Turković i Ivan Pranjić, ozlijeđeni Božo Musa i Nicholas Llanos te virozni Vinko Rozić.

Utakmica na MGM Farm Areni u Doboju kod Kaknja na rasporedu je u subotu, 16. srpnja s početkom u 17 sati uz izravan prijenos na kanalu Arena Sport TV.

Pravdu će dijeliti Irfan Peljto iz Sarajeva.

NK široki Brijeg

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO