Sasvim slučajnu ste ovo pročitali i sasvim slučajno zaboravili kako je ovo samo slučajnost!

PRO Oglas

Sasvim slučajni svijet, slučajna Zemlja.

Kineski biološki laboratorij u Wuhanu je u vlasništvu GlaxoSmithKlinea, koji (slučajno) posjeduje Pfizer! Pfizer proizvodi cjepivo protiv virusa koji je (slučajno) započeo u biološkom laboratoriju u Wuhanu i koji je (slučajno) financirao dr. Fauci. Isti taj Fauci (slučajno) promovira i navija za cjepivo!

S GlaxoSmithKline (slučajno) upravlja financijski odjel Black Rocka, koji (slučajno) upravlja također financijama Open Foundation Company (Soroševa zaklada) koja (nehotice) upravlja AXA-om u Francuskoj!”

Soros (slučajno) posjeduje njemačku tvrtku Winterthur, koja je (slučajno) izgradila kineski laboratorij u Wuhanu, a kupila ju je njemački Allianz koja (slučajno) ima Vanguarda kao dioničara. Vanguard je (slučajno) dioničar Black Rock-a koji (slučajno) kontrolira središnje banke i upravlja oko trećine svjetskog investicijskog kapitala. “Black Rock” je također (slučajno) glavni dioničar MICROSOFT-a koji se nalazi u vlasništvu Billa Gatesa. Bill Gates je (slučajno) dioničar Pfizera (koji – zapamtite – prodaje čudesno cjepivo) i (slučajno) je sada prvi sponzor WHO-a!

Sada razumijete kako je mrtvi šišmiš koji je prodan na mokroj tržnici u Kini zarazio CIJELI SVIJET!

Franklin D. Roosevelt: “U politici se ništa ne događa slučajno. Ako se i dogodi, možete se kladiti da je planirano.”

Facebook Comments Box

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO