Široki se novom pobjedom odvojio najbližim konkurentima za Europu

PRO Oglas

Još jednu sjajnu nogometnu predstavu pružila je momčad Tonija Karačića. U susretu 23. kola m:tel Premijer lige BiH na Pecari nadigrali su sarajevskog Olimpika i novom pobjedom se učvrstili na drugom mjestu na tablici uoči reprezentativne stanke.

U vrlo otvorenoj i sadržajnoj utakmici mrežu Vukova s Otoke načeo je Ivan Ikić u 8. minuti nakon sjajnog ubačaja Alena Jurilja. Nakon pogotka i gosti su zaprijetili preko Handžića i Cruza, ali jedomaći vratar Dario Miškić bio na visini zadatka.

U 30. minuti Alen Jurilj je imao stopostotnu priliku koju nije uspio realizirati, a nakon toga je ritam igre malo opao i s minimalnim vodstvom domaćih otišlo se na odmoru.

Nastavak je donio gotovo identičnu sliku iz prvoga poluvremena. U 52. minuti Ivan Ikić je sjajno povukao loptu u kontranapad i proigrao Alena Jurilja koji ovaj put ne griješi i udvostručuje vodstvo. Gosti su poslije drugog pogotka zaigrali otvorenije, a to je otvorilo još više prostora za momčad s Pecare.

U 70. minuti sreća je bila na strani gostiju. Bože Vukoja je u priliku gurnuo Josipa Maganjića koji se oslobađa čuvara i lijepo pucao, ali je njegova lopta pogodila vratnicu.

Trener Toni Karačić u 89. minuti pružio je priliku trojici debitanata. Svoje prve službene minute upisali su Mateusz Zachara, Petar Raguž i Teo Herceg.

I kada se činilo kako će sudac svirati kraj sjajni Ivan Ikić je još jednom pobjegao obrani gostiju i svojim drugim pogotkom na utakmici potvrdio pobjedu.

STRIJELCI: 1:0 Ikić (8.), 2:0 Jurilj (52.), 3:0 Ikić (90+4.)

NK ŠIROKI BRIJEG: Miškić, Medić (od 89. Raguž), M. Jurić, Obšivač, Čuljak (od 89. Herceg), Stanić, Vukoja, Šabić (od 66. Mašić), Ikić, Jurilj (od 89. Zachara), Maganjić (od 80. Grgić). Trener: Toni Karačić

FK OLIMPIK: Hadžić, Lekanić, Horić, Bajraktarević, Osmanović, Čurjurić, Isić, Perišić, Gavrić (od 71. Šišić), Cruz (od 71. Karić), Handžić. Trener: Slavko Petrović

NK Široki Brijeg

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO