Spars pobjedom nad Širokim u finalu Kupa ‘Mirza Delibašić”

PRO Oglas

Sarajevski OKK Spars u polufinalnoj utakmici Kupa ‘Mirza Delibašić” bio je bolji od HKK Široki rezultatom 71:60 i tako postao prvi ovosezonski finalist.

Od samog početka Sarajlije su bile te koje su nametnule svoj ritam i kontrolirale rezultat, a Široki se teško prilagođavao na agresivnu obranu Sparsa koja im je u konačnici i donijela pobjedu. Stvari su bile jako blizu kraja već na poluvremenu kad je tim iz Sarajeva otišao na velikih +15, a Širokobriježani, unatoč boljoj igri u nastavku, to vodstvo nisu uspjeli dostići.

Amar Gegić s 21 je poenom bio najbolji kod Sparsa, dok je Kenan Kamenjaš ubacio 15 i dodao 11 skokova. Kod Širokog Drežnjak je zabio 14 poena dok su Davis i Zubac dodali po 10.

Sparsi ovom pobjedom su osigurali finalnu utakmicu, u kojoj će se sastati sa Igokeom koja je bila bolja Bosne Royal 87:46.

OKK Spars: Zahiragić 3, Hasandić 3, Gegić 21, Kamenjaš 15, Albijanić 4, Klavžar 5, Ilić 9, Polutak, Memić, Buza, Orelik 11

HKK Široki: Davis 10, Zubac 10, Buljević 7, Drežnjak 14, Mandić 3, Čović, Čolak 4, Bošnjak, Šušak, Thomas 4, Damjanović 2, Vujanović 6

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO