Sporazumni raskid ugovora Širokog Brijega s Petrom Ragužom

PRO Oglas

NK Široki Brijeg i Petar Raguž sporazumno su raskinuli zimus potpisan dvogodišnji ugovor. Dvadesetčetverogodišnji desni bočni igrač odlučio je pronaći novi klub za sezonu koja slijedi.

Za pola godine provedene na Pecari upisao je ukupno pet nastupa u „plavo-bijelom“ dresu.

  • Hvala cijelom kolektivu na ukazanoj prilici i na kratkom, ali ugodnom vremenu koje sam proveo na Pecari. Nažalost, stvari se nisu odvile kao što sam zamislio, rana ozljeda me udaljila od terena pa nisam imao priliku i mogućnost pokazati sve što sam htio i što sam sposoban. Posebna zahvala ide navijačima koji su nas podržavali u teškoj protekloj sezoni i davali nam dodatni vjetar u leđa na putu prema Europi. Svima u klubu želim puno uspjeha u idućoj sezoni, rekao je Petar Raguž na odlasku.

Podsjećamo, Raguž je u Široki Brijeg stigao iz redova hrvatskog drugoligaša NK BSK. Ranije u karijeri branio je boje NK GOŠK – Dubrovnik 1919, NK Jadran Luka Ploče, HNK Čapljina, NK GOŠK Gabela i NK Čelik Zenica, a u mlađim kategorijama igrao je za RNK Split.

Petru se zahvaljujemo na korektnom radu i odnosu prema klubu sa željom za uspjehom u nastavku karijere, priopćeno je iz NK Široki Brijeg.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO