Što je sigurno, sigurno! – Ivan Zubac na 5 godina potpisao ugovor s NK Široki Brijeg

PRO Oglas

Mladi napadač Ivan Zubac, rođen 8. prosinca 2004. godine, potpisao je višegodišnji profesionalni ugovor s NK Široki Brijeg.

Osamnaestogodišnji Gruđanin nogomet je počeo trenirati kao petogodišnjak u matičnom HNK Grude, odakle je kao izlazni kadet stigao u školu nogometa NK Široki Brijeg. U protekloj sezoni postao je neizostavna karika u juniorskoj momčadi Plavo-bijelih pod trenerskom palicom Jure Ivankovića.

Ivan Zubac je igrač kakvog svaki trener želi imati, fizički snažan, borben, izrazite radne etike, željan učenja i napredovanja. Krase ga izniman osjećaj za gol i vrlo dobar udarac izvan 16 metara. Svoju „glad za golovima“ najbolje je potvrdio u netom završenoj sezoni kada je postigao 18 golova u 25 nastupa za juniorsku momčad Širokog Brijega.

„Profesionalni ugovor za svakog mladog igrača je poput ispunjenja sna. Presretan sam što mi je klub koji je na ovim prostorima jako velik i utjecajan dao priliku za dokazivanje. Nadam se kako ću se nametnuti svojim radom i upornošću, a samim time i opravdati ukazano povjerenje“, kazao je mladi Ivan Zubac.

Potpisivanje ugovora do ljeta 2028. godine pravi je dokaz kako se na njega, na Pecari, ozbiljno računa u godinama koje slijede.

Ivan Zubac je svoje prvo seniorsko iskustvo sa širokobriješkim Plavo-bijelima imao u rujnu prošle godine na 9. memorijalnom turniru „Blago Zadro“ u Vukovaru, a sada će kao ravnopravni član seniorske momčadi od prvoga dana priprema imati priliku pokazati sav svoj raskošni talent i kvalitetu.

NK Široki Brijeg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk