Sve je spremno za treće izdanje najukusnijeg festivala u regiji

PRO Oglas

Sve je spremno za treće izdanje najukusnijeg festivala u regiji: Street Food Fest u Širokom Brijegu od 22. do 24.7.

Za ljubitelje ukusne hrane, dobre glazbe, osvježavajućih koktela i craft piva te sjajne atmosfere Široki Brijeg će biti nezaobilazna destinacija od 22. do 24. 7. kada počinje treće izdanje Street Food Festa.

Ovaj relativno mlad festival već se pozicionirao na mapi ljetnih događaja u Bosni i Hercegovini koji se nikako ne smiju propustiti, a ove godine vrijedni tim pripremio je najbogatiji program do sada u kojem će uživati svi posjetitelji, od onih najmlađih pa sve do iskusnih gurmana koji su već prepoznali kvalitetu Street Food Festa.

Popis ovogodišnjih izlagača je zaista impresivan, a organizatori su se potrudili da se u ponudi nađe nešto i za najzahtjevnija nepca.

Reshetka International

Prošlogodišnji pobjednik čiji je burger „Divlji Đuro“ publika ocijenila kao najboljim, ponovno dolazi u Široki Brijeg, a ekipa na čelu s vlasnikom Nikolom Božićem pripremila je brojne novitete. Spomenut ćemo samo limited edition 𝗪𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗖𝗥𝗢𝘀𝘀 𝗕𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿. Naime, Nikola i njegova ekipa su se upustili u uzgoj 𝐰𝐚𝐠𝐲𝐮-𝐡𝐨𝐥𝐬𝐭𝐞𝐢𝐧 goveda, a pošto je wagyu govedina poznata po savršenoj intramuskularnoj masnoći i vrhunskom okusu – ne sumnjamo da će Reshetka ponovno oduševiti.

Profa 23

Tradicionalno japansko jelo sushi rađeno od riže i sirove ili dimljene ribe, steklo je popularnost u cijelom svijetu pa tako i na našim prostorima. Posjetitelji SFF-a moći će uživati u ovim ukusnim zalogajima zahvaljujući Mateju, mladom dečku koji je pekao zanat u restoranima u BiH, Hrvatskoj i Austriji, a našoj publici će predstaviti 𝗙𝘂𝘀𝗶𝗼𝗻 𝗦𝘂𝘀𝗵𝗶 koncept, gdje će kombinirati kulinarske tradicije Japana i naše kuhinje.

Food Bar Guloso

Huncut je naziv za burger koji se sastoji od duple juneće pljeskavice, kiselih jalapeño papričica, dimljenog sira, hrskavih nachosa i gochujang majoneze. Zvuči ukusno? Svratite na kućicu ekipe iz Dubrovnika i otkrijte zašto su njihovi burgeri 𝗛𝘂𝗻𝗰𝘂𝘁 i 𝗚𝗼𝘀𝗽𝗮𝗿 proglašeni najboljima na prošlogodišnjem Zagreb Burger Festivalu.

Kodiak Burger&Steak

Ova ekipa iz Banja Luke lani je osvojila simpatije publike, a na ovogodišnjem izdanju festivala predstavit će nam tri potpuno nova burgera, od kojih ističu 𝗖𝗿𝗶𝘀𝗽𝘆 𝗯𝗮𝗰𝗼𝗻 𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿, posebno kreiran za Street Food Fest te veganski / vegetarijanski burger “Dečko koji obećava”.

Restoran Domano/Hotel Park

Pobjednici prvog izdanja Street Food Festa ove godine pripremaju svoje nadaleko poznate 𝗿𝗼𝗮𝘀𝘁 𝗯𝗲𝗲𝗳 sendviče, ali i riblje snackove koje su osmislili posebno za ovogodišnje izdanje festivala.

Shankly’s Pub

Shankly’s Pub omiljeno je utočište i okupljalište svih zaluđenih navijača Liverpoola, ali ono zbog čega ih jedva čekate vidjeti na našem festivalu nije Liverpool, nego preukusni burgeri originalnih naziva Klopp on the Kop, King Kenny, Shankly’s Burger… Za koji god se odlučite, ne možete pogriješiti.

Von Herzog

Da su programiranje i kuhanje odlična kombinacija, dokazat će vam ekipa vrhunskih 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗲𝗿𝗮 i velikih gurmana okupljena oko pop-up restorana 𝗩𝗼𝗻 𝗛𝗲𝗿𝘇𝗼𝗴. U njihovoj ponudi naći će se 𝗣𝗼𝗿𝗸 𝗥𝗶𝗯𝘀, 𝗦𝗺𝗮𝘀𝗵 𝗯𝘂𝗿𝗴𝗲𝗿𝗶 i 𝗣𝘂𝗹𝗹𝗲𝗱 𝗽𝗼𝗿𝗸.

Hajdučke vrleti

Ovaj nesvakidašnji restoran nalazi se u središtu Parka prirode Blidinje, a na Street Food Fest-u će se predstaviti sa delicijama po kojima su inače prepoznatljivi, ali koje će biti prilagođene street food varijanti! Jedva čekamo!

Kroz tri večeri posjetitelje će zabavljati Vojko V, Neno Belan & Fiumens, Jozo Mikulić i Ultrazvuk.

Osim toga, u Lounge zoni bit će Cockta blondie buba party, Cycling Rural u sklopu West Herzegovina Adventure, Coffee corner – Barista school, Pancake & IceCream corner te bogati Kids corner gdje najmlađe posjetitelje očekuju brojne aktivnosti.

Jedna od novosti trećeg SFF-a je nagrada Chef’s choice – nagrada koju će izlagači dodijeliti onom koji je po njihovom mišljenju ove godine najbolji.

Više informacija o samom festivalu možete pronaći na službenim Instagram i Facebook profilima.

Street Food Fest koji se održava na Festivalskom trgu parka Sajmište u Širokom Brijegu i ove godine će okupiti tisuće posjetitelja, a ulaz je besplatan.

Važna napomena – dođite gladni!

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO