Svjedočanstvo majke o teškim posljedicama cijepljenja 12-godišnje kćeri: Ova situacija se skriva

PRO Oglas

Senator Ron Johnson iz Wisconsina poslao je pisma izvršnim direktorima Pfizera i Moderne tražeći odgovore o teškim nuspojavama na cjepivo COVID-19 nakon tiskovne konferencije s osobama pogođenim time dana 28. lipnja.

Stephanie de Garay iz države Ohio, SAD, govori na Fox News-u o tome kako je njena 12-godišnja kći Maddie pretrpjela ekstremne reakcije i gotovo umrla nakon što se dobrovoljno prijavila na cijepljenje protiv koronavirusa cjepivom Pfizer.

Stephanie De Garay rekla je za “Tucker Carlson Tonight” u četvrtak da su nakon kontaktiranja više liječnika tvrdili da njezina kći Maddie De Garay nije mogla teško oboljeti od cjepiva. “Jedina dijagnoza koju smo joj postavili je da je riječ o poremećaju konverzije ili poremećaju funkcionalnog neurološkog simptoma, a za to krive tjeskobu (anksioznost)”, rekla je De Garay Tuckeru Carlsonu. “Ironično, nije imala anksioznost prije cjepiva.”

De Garay je objasnila da je nakon primanja druge doze cjepiva protiv koronavirusa njezina kći počela razvijati jake bolove u trbuhu i prsima. Maddie je majci opisala težinu boli kao “čini mi se da će mi se srce iščupati kroz vrat”.

Majka iz Ohioa dodala je kako je njezina kći imala dodatne simptome koji su uključivali gastroparezu, mučninu, povraćanje, nestalni krvni tlak, otkucaje srca i gubitak pamćenja. “Još uvijek ne može probaviti hranu. Ima… cijevčicu za hranu”, rekla je majka Carlsonu. “Također nije mogla hodati u jednom trenutku, a onda je mogla … Ne razumijem zašto, a liječnici ne istražuju zašto … sada se vratila u invalidska kolica i ne može držati vrat prema gore. Njen vrat joj pada.”

Carlson je pitao jesu li neki službenici iz administracije Biden ili predstavnici tvrtke Pfizer kontaktirali obitelj. “Ne, nisu”, odgovorila je majka.

“Odgovor osobe koja vodi ispitivanje cjepiva bio je grozan”, rekla je, “Željeli smo znati o simptomima cijepljenja, a čak ni na to nismo mogli dobiti ni odgovor. Bilo je rečeno ‘mi prijavljujemo Pfizeru, a oni Agenciji za hranu i lijekove (FDA-u)’. To je sve što smo dobili kao odgovor.” Nakon svog potresnog iskustva, majka iz Ohioa rekla je da je još uvijek “za cijepljenje, ali i pristanak na isto kroz informiranje ljudi”. De Garay je spomenula da ovo govori jer osjeća da bi svi trebali biti potpuno svjesni ovog tragičnog incidenta, te dodala da se situacija “gura i sakriva”.

Majka je rekla da se pridružila grupi za podršku na Facebooku kako bi pomogla ljudima da se nose s neočekivanim događajima koji su se dogodili tijekom cijepljenja protiv koronavirusa, ali i da je ona ugašena.

“Jednostavno, to nije u redu”, rekla je. “Moraju istražiti i shvatiti zašto se to dogodilo.”, zaključila je majka djevojčice.

Potresna konferencija za medije koju je organizirao senator Ron Johnson s obiteljima čiji članovi imaju strašne posljedice cijepljenja i sami naglašavaju da su ‘pro-znanstveni’ i ‘pro-cijepljennje’ orijentirani:

Narod.hr

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas