TO JE IGRAČ: Hercegovački “Luis Figo” prije sedam godina promijenio dres!

PRO Oglas

Damir Ljubić, ujedno u to vrijeme državni ministar, na današnji je dan 2014. godine napustio je redove HDZ-a 1990.

“Da se ne bi zamarali stegovnim postupkom jer vremena ionako nemaju puno, ovim pismom im hoću olakšati posao te neopozivo napuštam sve stranačke dužnosti i istupam iz članstva”, stoji u Ljubićevoj ostavci upućenoj na adresu HDZ-a 1990.

Inače, protiv Damira Ljubića je pokrenut stegovni postupak u stranci, kao i protiv još nekih osoba koje su se usprotivile Raguževoj politici.

Božo Ljubić je prethodno, nekoliko dana ranije, u otvorenom pismu poručio kako HDZ 1990. više ne postoji, dok su i ostali koji su tih dana napuštali ovaj politički projekt poslali poruke kako su izričito protiv svega što trenutačno rade Raguž i njegovi suradnici.

Zanimljivo, na izborima u listopadu iste godine HDZ1990 polučio je najbolji rezultat od osnutka stranke, pa iz toga proizlazi da stranka bolje “pliva” bez nekolicine Ljubića i ostalih koji su otišli pod skute Dragana Čovića, nego što je bilo za vremena dok su se nalazili unutar ove stranke.

Ipak, par godina kasnije “Sanaderov Titanik” je počeo sve dublje i dublje tonuti, a hoće li do kraja potonuti budemo znali u razdoblju koje slijedi.

OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO