Tomislav Adolf Tomić dogovorio nastavak suradnje sa NK Širokim Brijegom

PRO Oglas

Sjajni čuvar mreže Tomislav Adolf Tomić dogovorio je nastavak suradnje sa Širokim Brijegom na obostrano zadovoljstvo i ostaje dio Plavo-bijelih uoči nove sezone.

Svojim briljantnim izvedbama na početku prošle sezone, visokom razinom profesionalizma u radu, odnosom prema klubu i vidljivom energijom pobrao je simpatije navijača i zadobio povjerenje Uprave za potpis novog, dvogodišnjeg ugovora do 31. svibnja 2025.

„Jako sam sretan zbog potpisa novog ugovora. Zahvaljujem se sportskom direktoru Slavku Brekalu i Upravi kluba na ukazanom povjerenju. Jako se radujem novim izazovima koje nosi sljedeća sezona koja će, vjerujem, biti mnogo uspješnija i pobjednička“, kazao je Tomić nakon potpisa novog ugovora.

Dvadesetšestogodišnji vratar Širokog Brijega u prošloj sezoni upisao je devet nastupa u plavo-bijelom dresu u kojima je čak šest puta svoju mrežu sačuvao netaknutom.

„U Širokom Brijegu osjećam se kao kod kuće. Ovdje sam odlično prihvaćen, kako u klubu tako i u samom gradu. Stvarno mogu reći samo riječi hvale. Samo Široki“, dodao je iskusni čuvar mreže.

Podsjećamo, Tomislav Adolf Tomić u Široki Brijeg je stigao prošloga ljeta iz zmijavačke Croatije, a prethodno je branio boje Dugopolja i Hrvaca.

NK Široki brijeg

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO