Tužiteljstvo o uhićenju rodbine “po drogi” u Sarajevu i Neumu

PRO Oglas

U akciji kodnog naziva “Rez”, uhićeno je više osumnjičenih osoba, koje su pod istragom zbog kaznenih djela organiziranog kriminala, a u svezi sa međunarodnim krijumčarenjem i neovlaštenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim kaznenim djelima.

“Prema prikupljenim dokazima, u predmetu u kojem je ostvarena značajna međunarodna suradnja, osumnjičeni su djelovali kao organizirana kriminalna skupina, sa podijeljenim ulogama i zadacima, koja je duži vremenski period vršila krijumčarenje i prodaju na ilegalnom narko tržištu Sarajeva i drugih gradova, velikih količina opojnih droga”, kažu iz Tužiteljstva BiH.

Također, u okviru istrage istražuju se i tokovi novca stečenog nezakonitim aktivnostima, kao i oblici koruptivnog djelovanja osumnjičenih.

“Nakon ispitivanja osumnjičenih postupajući tužitelj odlučit će o daljim koracima i nastavku istrage u ovom predmetu”, dodaju iz Tužiteljstva BiH.

Podsjećamo, pripadnici Specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo u suradnji s kolegama iz MUP-a HNŽ jučer su na području Sarajeva i Neuma uhitili ukupno sedam osoba.

Kako se neslužbeno doznaje, uhićeni su Elvis Keljmendi, Ajlin Ahmić, Anel Sejfović, Slobodan Tomanić, Harun Babić, Amer Pehlić i Armin Kulašević.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO