U 18 kola smijenjeno 16 trenera u Prvoj ligi FBIH

PRO Oglas

Za 18 kola u Prvoj ligi FBiH klubovi su napravili nevjerojatnih 16 smjena trenera, neki od njih su to napravili po dva puta tijekom ove sezone.

Četiri su kluba koja nisu mijenjala trenere: jesenski prvak Posušje (Denis Ćorić), trenutno trećeplasirani Rudar (Mirnes Buza), sedmoplasirano Bratstvo (Nikola Nikić) i devetoplasirani Radnik (Nihad Kazić).

S druge strane četiri kluba su mijenjala trenere po dva puta, a to su Zvijezda (Mile Lazarević > Dario Damjanović > Mato Neretljak), GOŠK (Vule Trivunović > Igor Pamić > Ivan Bubalo), Jedinstvo (Muhamed Berberović > Damir Beća > Jasmin Đidić) i Vis Simm Bau (Jasmin Đidić > Ajdin Mrguda > Darko Vojvodić) koji je to uradio posljednji dovođenjem Darka Vojvodića prije dva kola.

Natjecanje u Prvoj ligi FBiH se tek zahuktava u drugom dijelu, posebno utrka za sami vrh, gdje za naslov najboljeg kandidira barem šest ekipa, tako da će biti jako zanimljivo što će se na ovom planu događati do kraja. S druge strane je svakako upitno i to koliko ovakav način i praksa imaju smisla.

Dnevni.ba

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO