U Širokom Brijegu i preko dječjeg igrališta taksista vozilom dostavlja namirnice!

PRO Oglas

“Megalomanski” projekt u Širokom Brijegu u koji se utrošilo oko 530.000 KM-ova, a koji su izvučeni u sklopu projekta Adriatic Canyons Adventure Tours – Adriatic Canyoning, koji se financirao kroz financijski sporazumu za Interreg-IPA trilateralni Program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora (IPA II), po tko zna koji put se zloupotrebljava i uništava od samih građana ovog grad.

Nakon lika koji pere vozilo na tom djelu, erupiranja kanalizacije, razvaljivanja i uništavanja klupica, ljuljački, klackalica, rasvjete i ostalih rekvizita za nesmetanu dječju igru, tu su nerijetko i brojna vozila koja svako malo na to područje utraju nesavjesni vozači i parkiraju, iako imaju parking koji je za to napravljen!

Novi primjer jednog takvog parkiranja dogodio se ovog ponedjeljka kada je jedan od vozača taksi vozila svoga ljubimca doslovno uveo u samo dječje igralište kako bi dostavio naručene proizvode.

“Dotični je dostavu nosio u kafić koji se nalazi preko puta ovog dječjeg igrališta. Svaku večer bude dostava al odgovorni vozači taksija ostave auto na parking predviđen za sva vozila i pješice dostavi hranu, a ovaj gospodin da može ušao bi s autom u kafić. Osobno se ne opterećujem puno sa banalnim primjerima koje često viđam po Širokom Brijegu, ali zbog sigurnosti svoje i druge djece ovo je sinoć je bilo dno dna” – govori za portal OTPOR.Media čitatelj (podaci poznati portalu) koji nam je dostavio fotografije i koji je svjedočio događaju.

Ovim putem pozivamo djelatnike PU Široki Brijeg, jer znamo kako čitaju ovo, da malo više obrate pozornost na brojna “glupa” parkiranja i uparkirana vozila po Širokom Brijegu od lijenih vozača kojima je teško prošetati par metara, a pogotovo na ovakvim lokacijama gdje bi se naši mališani trebali donekle osjećati sigurno izvan gradskih i prometnih gužvi jer ovo nije prvi ovakav slučaj.

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO