Udruga Pravi Put donira higijenske potrepštine, i brašno po mjesnim zajednicama u ŽZH

PRO Oglas

Udruga „Pravi Put“ je primila donaciju od higijenski potrepština, brašna od donatora iz Republike Hrvatske, te ovim putem poziva predstavnike mjesni zajednica da se jave i podijele obiteljima koji su slabijeg socijalnog statusa, obiteljima sa više članova, i slično.

Navedene donacije se nalaze u skladištu Udruge, te možete kontaktirati putem email: pravi.put.udruženje@gmail.com, ili direktno na kontakt broj:+38763108122

„ Aktivnim radom na poboljšanju uvjeta života osobama kojima je pomoć potrebna, jer samo zajedničkim snagama i dobrom saradnjom možemo doprinijeti rastu i razvoju naše zajednice.

Udruga „Pravi Put“ postoji veće šest godina, i oduvijek je bio društveno odgovorna, što pokazuje projekt socijalno humanitarnog naziva „pomozimo bolesnima i siromašnima“. Isto tako Udruga je dobitnica mnogi nagrada za njezin rad, kao i nedavno priznanje od Američke ambasade, to jest ambasadora gdina Nelsona, u kojem ističe da radom, posvećenosti zajednici, i sinergijom zajednički ujedinjeni snaga možemo uraditi nešto više za napredak BH društva.

Udruga “Pravi Put”

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO