Uhićen brat glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH zbog krađe auta i iznuđivanja novca

PRO Oglas

U Banjoj Luci je jučer zbog krađe automobila i iznude uhićen Danko Kajganić, brat Milanka Kajganića glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH.

On je uhićen u akciji koji je provodilo Tužiteljstvo Posavske županije i to zbog krađe automobila i iznude.

MUP RS je priopćio da je pored Kajganića uhićena još jedna osoba, dok se za trećom traga.

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka 24.05.2023. godine, predali su policijskim službenicima Policijske uprave Odžak, lica A. G. i D. K. oba iz Banje Luke, oduzete predmete i putničko vozilo koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ‘Teška krađa’ u nadležnost i dalje postupanje”, kazali su iz MUP-a RS.

Kako je navedeno policijski službenici Policijske uprave Banja Luka u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška vršili su operativne provjere u vezi sa dopisom Policijske uprave Odžak u vezi krivičnog djela “Teška krađa” koje je izvršeno 13.04.2023. godine. Tada je na području općine Odžak ukradeno putničko vozilo marke Jaguar.

“Poduzimanjem operativnih mjera i radnji utvrđeno je da se lica A.G., D.K. koja su 24.05.2023. godine lišena slobode i još jedno lice za kojim se intezivno traga mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela. Također, na području Laktaša pronađeni su dijelovi putničkog vozila, a na području Gradiške putničko vozilo, koji su uz suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka i dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Posavske županije Orašje, uz potvrdu oduzeti”, naveli su iz MUP-a RS.

OTPOR.Media

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO