VIDEO: Andrea Jelena Berešić pitala Rojsa: “Jel’ Vas imalo sram što ste to napravili?!”

PRO Oglas

Novinarka Bujice Andrea Jelena Berešić je na premijeri Sedlarova filma ‘Bilo jednom u Hrvatskoj’, u zagrebačkom Cinestaru, srela Ljubu Ćesića Rojsa, koji je naprosto problijedio kad ju je ugledao! Bio je to njihov prvi susret, nakon što je kontroverzni general potpisao Nobilovu molbu za pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača… Kći Mira Barešića sasula je Rojsu drito u facu, vrlo konkretno pitanje: “Jel’ Vas imalo sram što ste to napravili?!”

Ako sam pogriješio, ja sam pogriješio – odgovorio je Rojs, pokušavajući se izvući na Antu Gotovinu… Ćesić se još i pohvalio kako je dolazio u kuću Mira Barešića i spavao kod Jeleninog strica!

Na pitanje jesu li’ se udbaši ikada pokajali za svoja nedjela, Ćesić ih je nastavio braniti: – Pravi vojnik se nikada ne smije povući, u ratu ponekad dobijete zapovijed i napravite krivi potez, a ne smijete priznati da ste ga napravili!

I onda je novinarka “zakucala” Rojsa pitanjem zbog čega na isti način nije tražio pomilovanje za Tomislava Merčepa i ostale borce za Hrvatsku, koji su se itekako napatili?!

Andrea Jelena Barešić kći je hrvatskog viteza Mira Barešića, koji je desetljećima bio meta udbaških ubojica – diljem svijeta. Nakon povratka u Hrvatsku, priključio se obrani države i poginuo u prilično sumnjivim okolnostima… Obitelj Barešić za smrt Mira Barešića sumnjiči upravo Josipa Perkovića i s njim povezane udbaše.

OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO