VIDEO: Banuli smo na predizbori skup “u tvrđavu” HDZ-a BiH u Širokom Brijegu!

PRO Oglas

Banuli smo nenajavljeno na predizborni skup koji se održavao ovog utorka “u tvrđavi HDZ-a BiH” u Širokom Brijegu na području MZ Trn.

Osnovne škole već su postala normalna pojava iz godine u godine, ne samo HDZ-a, nego i ostalih političkih stranka za skupove da se na trenutak vrate u mlađe dane kada su se pozorno slušali učitelji ili predavači, tako da ni sada nije to bila iznimka.

No, dobro, kako god bilo i ovog puta pozorno se slušala svaka izgovorena riječ koja je dolazila od “predavača” i dugogodišnjih političara koji su već i službeno postali “politički oldtimeri”, a koji su i ove izbore imali što za reći svojim sugrađanima, najviše kako smo “ugroženi” od drugih koji su isto “politički oldtimeri” ali iz nekog tamo drugog “plemena”!

FOTO: Mili Marušić

Konkretnog prijedloga nije bilo kako bi pomogli svom narodu da lijepo žive i bolje im bude u ovo čudnoj državi gdje se konstantno prepiru 3 “plemena” i jedan pijanac koji misli da je Hrvat, a ne smije doći među “svoje” i tim svojim provokacijama radi za sva ta tri plemena po potrebi tako da “ugroženosti političara i nacionalnosti” traje 30-ak godina dok običan čovjek pretače “iz šupljeg u prazno” kako bi preživio i obitelj prehranio.

Oni to ne razumiju i njima je ovo glupost što čitaju (ali znam da čitaju, zato pišem), oni desetljećima ne znaju kako skrpati od svoje plaće da se plate računi i nabave osnovne potrepštine za preživjeti do iduće plaće, njih nije briga što je drastično došlo do poskupljenja ogrjeva kojeg narod mora pripremiti i osigurati kako bi preživio zimu, Oni se ne zamaraju hoće li poskupiti nakon izbora i struja. Oni ne znaju što znači moliti za pomoć, Oni ne razmišljaju što će sutra već gdje će iduće godine na ljetovanje, zimovanje…. Oni ne razmišljaju kada mogu uzeti slobodno na poslu jer Oni sami određuju dane kada će biti slobodni. Oni zaboravljaju nakon izbora da ih je narod birao da im olakšaju neke stvari, Oni nakon izbora misle kako će samo sebi olakšati neke stvari, Oni imaju zagarantirane mjesečne plaće preko 3.000KM i još mnoge beneficije i pogodnosti, a običan građanin koji im je dao glas sretan je da “izvuče” preko 1.000 KM mjesečno….. bla, bla, bla. Znate o čemu pričamo, ali Oni ne znaju, jer za njih je ovo sve izrečeno samo još jedna moja obična glupost!


Vratimo se na ono što Oni znaju, a to je pojašnjavati narodu da su zaslužili da ih se ponovno izabere za nove četiri godine gdje će imati sve beneficije lagodna života do nekih novih izbora i nekih novih “međuplemenskih” razmirica.

U prvom video prilogu s ovog predizbornog skupa u Širokom Brijegu donosimo govor gradonačelnika Širokog Brijega Mire Kraljevića koji nam je pojasnio zbog čega i od koga smo “ugroženi”:

U drugom djelu video priloga donosimo govor predsjednika Vlade ŽZH Zdenka Ćosića koji nam malo bolje razjašnjava zbog čega i od koga smo “ugroženi”:

U posljednjem trećem djelu video priloga poznati parlamentarac HDZ-a BiH Dario Knezović predstavit će nam političke bojovnike iz ŽZH izrazito mladu ekipu koji će, ako ih narod izabere ići u “obračun” sa “drugim plemenima” od “kojih smo ugroženi” i za to će biti nagrađeni svim pogodnostima i zagarantiranim plaćama u naredne četiri godine gdje ni Oni neće razumjeti neke stvari, ali ostaje nadati se kako netko od te mlade ekipe koja dobije povjerenje naroda neće biti “zadojen plemenskim sukobima” i kako će gledati se bori za bolje sutra, ne sebe, nego cjelokupne zajednice, ali ne HDZ-ove zajednice, nego narodne! Za sam kraj i nakon predstavljanja kandidata bilo je pitanja, te se nastavlja potraga za “zadnjim veznim”!

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO