VIDEO: Bolesne izjave direktora KBC Banja Luka – “2. oktobra možemo izgubiti i djecu, iznesite ljude iz kuća da glasaju…”

PRO Oglas

Vlado Đajić, direktor Kliničkog centra u Banjoj Luci i nositelj liste SNSD-a u tom gradu, nedavno je održao “motivacijski govor” stranačkim aktivistima uoči predstojećih izbora.

Za Đajića je, očito, sve crno i bijelo, pa tako će, prema njegovom razmišljanju uslijediti propast svega ako SNSD ne odnese pobjedu. A ako pobijedi, slijedi sveopći procvat.

“Dobro razmislite. 2. oktobar može biti propast za nas, a 2. oktobar može biti i progres. Možemo izgubiti sve što imamo – i kuće i njive i profesiju i ned’o Bog djecu. A 2. oktobra možemo sve spasiti, unaprijediti i ljepše živjeti. Pa vi sada razmislite”, izjavio je.

Pozvao je članove stranke da obiđu sela i zamole ljude da glasaju. A ako ne izađu sami, onda da primjene i druge metode.

“Pozvonite im, zamolite ih da izađu 2. oktobra. Taj dan ih prozovite, skupa izađete. Do 1 sat koga god znate da izađe na izbore, poslije 1 sat – od kuće do kuće, ko nije izašao – odvezite, iznesite, donesite. I da nam javite da smo pobijedili”, poručio im je Đajić.

Do izbora je ostalo još sedam dana, a za očekivati je da predizborna kampanja idućeg tjedna dostigne sami vrhunac uz ovakve i slične izjave.

Klix.ba

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk