VIDEO: Dekan Medicinskog fakulteta podnio ostavku nakon šokantnih iznošenja podataka o korona cjepivima

PRO Oglas

Dekan Medicinskog fakulteta u Puli prof. dr. sc. Krešimir Pavelić koji je javno zagovarao da se cijepljenje protiv koronavirusa odmah prekine te da cijepljeni šire mutaciju virusa podnio je ostavku na to mjesto.

Profesor Pavelić je sam tijekom dana podnio ostavku, potvrdio je za Večernji list rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli Alfio Barbieri.

Podjsketimo, dr.sc. Krešimir Pavelić, dekan Medicinskog fakulteta u Puli, održao je predavanje na okruglom stolu o cjepivu protiv koronavirusa. Govorio je o komplikacijama za koje kaže da se uglavnom kriju. Naveo je kako je do 15. lipnja cijepljeno 20,8 posto svjetske populacije barem jednom dozom cjepiva te da je utrošeno 2,4 milijarde doza.

-Problemi su sa znanstvenog i medicinskog stajališta zastrašujući. Na današnji dan Pfizerova cjepiva su, po službenim podacima, polučila 223.600 registriranih i priznatih slučajeva komplikacija, od onih lokaliziranih na mjestu uboda, pa sve do ozbiljnih, sistemskih. Europska medicinska agencija na dan 10. 5. spominje 10.000 smrtnih slučajeva i preko 400.000 štetnih posljedica cijepljenja – kazao je dr. Pavelić te dodao kako istraživanja pokazuju kako je u 4 mjeseca ove godine bilo više umrlih od covid cjepiva nego ukupno umrlih od svih cjepiva od 1990. godine.

OTPOR.Media

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

PRO Oglas