VIDEO: Doveli “repera” na Advent u Split – “Ona oće ku…, oće ku… dva, nije dosta jedan zovi buraza!”

PRO Oglas

I ugostitelji i organizatori se čude zašto je Advent u Splitu takav podbačaj i zašto nema gostiju, a posjetitelje svaki put dočeka nekakav šamar, bilo kroz cijenu, ponudu, atmosferu ili – prostačenje dva dana prije Božića.

Naime, jedna korisnica TikToka je sinoć objavila video nastupa zagrebačkog hip-hop glazbenik Hiljsona Mandele na splitskim Prokurativama 23. prosinca i posprdno nazvala Split “gradom kulture”.

Na videoisječku se može čuti kako glazbenik dvadesetak puta ponavlja riječi “mala hoće k***“, a Splićani su potpuno ignorirali njegov poziv da dovrše prostačke stihove. U pjesmi se navode i stihovi “zini drljo, zube stisni, primi to”, “dildo gang, uživa u igricama, nimfo bae, voli vezat lisicama” i mnogi drugi, previše degutantni za objavu.

@itisag55

♬ original sound – Andrea Guša

Ako mislite da je ovo totalno neprilagođen blagdanski sadržaj za predbožićno vrijeme u centru grada, niste jedini.

Na profilu korisnice koja je objavila video nižu se ogorčeni komentari: užas, odvratno, sramota od pjesme, atmosfera ko na sprovodu, blamaža desetljeća, to se zove prigodni program za Došašće, sramota za gradonačelnika, na što smo spali, Split je skroz propao i mnogi drugi.

FOTO: Vojko Bašić/Cropix

Izgleda da su prošla vremena kad su se centrom grada orile pjesme o moru, galebu i ljubavi, a umjesto “Zvončića” i “Radujete se narodi”, sada za blagdane možete na glasnom razglasu čuti seksualne perverzije, degradiranje žena i pripjeve o muškom spolovilu.

SlobodnaDalmacija.hr

Vaš komentar

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk