VIDEO: “Duhovna obnova do 7 koljena” – I najveći psovač bi se posramio Mamićevih psovki i proklinjanja!

PRO Oglas

U prvom djelu serijala “Otpor Zdravka Mamića” gdje osuđeni bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić proziva pojedine suce za kriminalne radnje u kojima i on sudjelovao podmićujući i pogodujući im, a koji se kasnije okreću protiv njega i smještaju mu, kako je kazao “montirani proces” koji ga je otjerao iz Hrvatske u BiH, i gdje sada živi malo drukčijim životom nego prije, ali ipak dobro se snalazi!

Dolazak u Međugorje, gdje je pronašao svoj “duhovni” mir često mu narušavaju “duhovi” iz prošlosti i dovode ga u brojna iskušenja kojima se on ne može tako lako oduprijeti!

Vragovi i raznorazne sotone iz pravosuđa Republike Hrvatske dovode Mamića do ludila u tolikim mjerama da psovke koje izlaze iz njegovih usta, da i najveći psovač bi se posramio tog komunikacijskog dijalekta.

Možda bi neki rekli kako ima pravo, ali takva vrsta komunikacije, psovanja i proklinjanja ipak ne priliči osobi koja svakodnevno provodi u crkvi, vodi se kao katolika i misli kako je najveći svetac kojeg progone i kojem su “izmontirali slučaj” a pri tome ima milijune, i uživa u svim blagodatima korumpirane države BiH.

Što bi tek Isus trebao govoriti kada je on istinski bio proganjan kao i njegovi učenici, koji nije imao milijune i dodatne izvore financiranja iz Njemačke ili neke druge države, i koji nije bježao od sudbine da uživa sa sličnim progoniteljima koji bi iskorištavali njegov utjecaj. Sigurno si ne bi dozvolo da takve i slične psovke izlaze iz njegovih usta koliko god mu je bilo teško.

Ali Zdravko Mamić je “svetac” i uzor mnogima kao oličenje poštenja sve dok ima para, i on ima pravo govoriti takve riječi kao katolik, a kojeg bi se, kako smo kazali, i najveći psovači sramili izustiti!

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO