VIDEO: Ekološka katastrofa na Ledincu u Općini Grude

PRO Oglas

Divlje odlagalište otpada u blizini naselja. Kako sami mještani Ledinca kažu za Udrugu Eko OTPOR, odlaže tko što stigne bez da se ikoga išta pita i da se među ostalim kućnim otpadom odlaže i građevinski materijal.

Kada vjetar puše otpad se nerijetko zna raznositi među kućama. Osim neodgovornih mještana, odlažu i iz drugih mjesta koji u kasnim noćnim satima iz vozila samo izbace vreće i svoj put nastave kao da se ništa nije dogodilo.

Nadležni u Grudama su još jednom zakazali. Iako mnogi za ovo znaju, krivci nikad kažnjeni nisu, a otpad se iz dana u dan odlaže i nitko od njih ne reagira!

Snimku koju Vam donosimo, ne može dočarati koliko to uživo izgleda puno gore, ali se nadamo i vjerujemo kako će nakon ovog video priloga nadležne institucije u općini Grude reagirati, a ako neće postoje druge pravne metode koje će ih na to prisiliti.

Zbog divljih odlagališta može doći do onečišćenje tla, onečišćenje podzemnih i površinskih voda, onečišćenje zraka prouzročeno izbijanjem požara, neugodni mirisi, opasnost da domaće i divlje životinje koje konzumacijom isto mogu razne bolesti prenjeti na ljude itd. itd

Udruga Eko OTPOR

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO