VIDEO: Gradonačelnik Širokog Brijega o šahtovima, rupama, platanima i životu na selu

PRO Oglas

Ovog četvrtka, održana je 3. sjednica Gradskog vijeća Širokog Brijega.

Aktualna tema bila je Proračun Grada Širokog Brijega za 2021. godinu u iznosu od 14.084.700,00 KM. Sami vijećnici, isključivo oporbeni, imali su neke zanimljive prijedloge za sam razvoj Širokog Brijega, ali po običaju kojeg ne valja kvariti dok je situacija “jednoumlja” ovakva kakva je, malo toga je uvršteno u sami proračun za realizaciju!

Zašto većina tih prijedloga nije uvršteno, i koje su prepreke svemu tome, pojasnio je gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, a usput se i prisjetio mnogih obećanja koja su davana ljudima svaki put pred izbore u zadnja dva desetljeća pa tako ni ovog puta neka od tih obećana se neće moći ispuniti jer uvijek neki problem nastane prilikom realizacije svega toga nakon izbora, dok je prije izbora situacija realno izvediva!

U ostalom, sami procijenite i doznajte koliko su “platani” krivi za prometnu infrastrukturu, a izvođači pojedinih radova za kvalitetu odrađivanja svoga posla….i kako se pojedinci anonimno naslađuju komentirajući rad gradske uprave, a što bi tek radili i pisali da se sve transparentno objavljuje na što se novac građana troši.

Mili Marušić / OTPOR.Media

PRO Oglas

POSLJEDNJE OBJAVLJENO