VIDEO: HCK Široki predstavio “svoj svijet” i najavio nove pohode na osvajanje medalja!

PRO Oglas

Hrvatski cheerleading klub Široki na jesen kreće sa novom sezonom i do sada najizazovnijom.

Od nove sezone cheerleading sportaše u starijim uzrastima čeka doping kontrola kao i borba za mjesto u reprezentaciji jer cheerleading ulazi na Olimpijske igre i očekuje se izlazak cheerleading sportaša na Olimpijskim igrama 2028. u Los Angelesu u Americi.

Upravo tim povodom klub je odlučio da snimi video spot i time na najbolji mogući način prezentira cheerleading sport od najmlađih uzrasta do onih starijih, ali i sport za sportaše s posebnim potrebama.

Hrvatski cheerleading klub Široki jedini je klub u ŽZH u kojem natjecateljski sport treniraju i djeca i odrasli s posebnim potrebama.

Video spot sniman je na 4 lokacije u Širokom Brijegu, a video i montažu radio je DaVinci Art Studio iz Širokog Brijega. Glas za video spot posudio je Marinko Karačić voditelj na Radio Široki Brijeg, dok za autorska prava za audio je zadužen 2BStudio iz Australije.

Hrvatski cheerleading klub Široki je jedan od najvećih sportskih kolektiva u Širokom Brijegu, te najtrofejniji cheerleading klub iz Bosne i Hercegovine.U njemu treniraju djeca i odrasli već od navršene 3 godine do 35.

Hrvatski cheerleading klub Široki sudjelovati će 23.07. u Širokom Brijegu na Street Food Festu gdje će biti održana besplatna cheerleading radionica za djecu svih uzrasta. Svi zainteresirani trenirati će sa nagrađivanim sportašicama Širokog Brijega.

OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO