VIDEO: I kamen bi od smijeha zaplakao – Gradonačelnik Kraljević o zagađenju Ugrovače od strane FEAL-a!

PRO Oglas

24.sjednica Gradskog vijeća Širokog Brijega “oznojila” je pojedince u pojašnjenju nekih abnormalnih događanja u Širokom Brijegu koja polako “stižu na naplatu”! Naravno, i mi kao portal OTPOR.Media smo “kumovali” kroz svoje brojne reportaže da se neke stvari razjasne građanima!

Prvu temu ste već imali prilike gledati i slušati oko postavljenih kanalizacijskih cijevi koje su postavljene kroz Široki Brijeg i koje u rijeku Lišticu izlijevaju fekalije građana koji su se nelegalne već priključili na njih, a netko je sve to “začepio” i sada dolazi do masovnih eruptiranja istih na mnogim lokacijama, a nitko za to nije odgovoran, niti itko zna čija je to nadležnost ali eto netko će ipak to sanirati samo da ne zaudara previše.

Druga tema, ništa manje bitna, odnosi se na Ugrovaču koja se isto ulijeva u rijeku Lišticu a koju već godinama zagađuje firma FEAL d.o.o. sa svojim otpadnim vodama. Iako svako malo se ukazuje na ovaj problem, ovdje isto čelni ljudi grada su “bespomoćni” i samo mogu “laprdati” a ništa konkretno poduzeti po ovom pitanju zaštite prirode, Grada i svojih sugrađana. Uglavnom sama “izmotavanja i petljanja”!

Tako je bilo i nakon upita vijećnika, ovog puta Daria Hrkaća, a prije njega ostalih vijećnika poput Josipa Pinjuha, Dalibora Ravića i Ivana Baraća.

FOTO: Mili Marušić

Uglavnom vijećnik Hrkać priupitao je gradonačelnika Miru Kraljevića kada planira povući konkretne poteze zaštite stanovništva od zagađenja iz ove firme, i je li on svjestan kakve bolesti može prouzročiti ovakav tip zagađenja?

Gradonačelnik je ponovno izašao na pozornicu i počeo pričati jedno, pa završio na drugom, onda uključio neko treću retoriku, zatim se vratio na početak priče, onda se izgubio i počeo nešto braniti, pa kritizirati, pa pokušao posložiti tri riječi u pet rečenica. Ne razumijete što smo napisali? Bez brige, nismo ni mi razumjeli što je gradonačelnik konkretno rekao ili mislio reći ali eto….

Sve u svemu ovo vrijedi poslušati, i samo možemo kazati – I kamen bi od smijeha zaplakao!

Mili Marušić / OTPOR.Media

SLUČAJ "AMIR GROSS KABIRI"

POSLJEDNJE OBJAVLJENO

Protected by Security by CleanTalk